Mi lehet ez a növény termése vagy nemtudom ami már másodszorra szúrta ki a biciklim kerekét?
Figyelt kérdés
1 hete szúrta ki a kerekem, bele volt állva a gumiba.
Tavaly pont egy ugyanilyet szedtem ki a kerekemből...
Nagyon kemény a tüske része, szúrós mint egy szög.
Valami fáról eső cuccra gondolok, de fogalmam sincs hogy ez mi lehet. Bármi ötlet?
2019. szept. 12. 12:08
1/7 IronYpetya válasza:
Ez egy titkos beduin törzs mérgezett nyila! örülj hogy túlélted!!!! :D
A TOP3 kerékgyilkos között van, jómagam megadom neki az aranyérmet is.
2/7 anonim válasza:
az. királydinnye. hogy rohadna meg. kb egy hete cserélhettem belsőt miatta. azóta kerülöm a füves területeket, mint ördög a szentelt vizet
3/7 IronYpetya válasza:
respekt #2. csipázom, hogy ennek a jószágnak mindenki olyan kedvesen tud megnyilvánulni. kevés olyan dolog van, ami szinte már undorítóan haszontalan (nyilván a mi szemszögünkből nézve), mintha kifejezetten az emberek sanyargatására találták volna ki. Ez a sulyomféle is az :D
4/7 anonim válasza:
Turhát a belsőbe, aztán nem kell aggódni miatta!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Pedig végig a bicikli úton mentem, a patakparton...:/
2019. szept. 12. 17:51
6/7 anonim válasza:
Szeretei a száraz időt, a napsütést. Töltések, patakpartok a kedvencei. De mindenhol megtalálható.
7/7 anonim válasza:
Az benne a szép, hogy városi területeken is jól érzi magát. A Slime királydinnye ellen pont jó, tipikusan az ilyen sérüléseket védi jól ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!