Tesztoszteront növelő növény?
Figyelt kérdés
Hallottatok már ilyen gyógynövényről?Elvileg ez az egyik "tribulus terrestris",ami segíti a tesztoszteron hormon sokszorozódását.Igaz ez?Vélemények?2015. nov. 8. 13:25
1/11 anonim válasza:
Az ilyen kiegeszítők mint a tribulus nem sokszorozza meg a tesztoszteron szinted, hanem segít optimalizálni, hogy a természetes genetikai maximumodon legyen lehetőleg. Ezek nem szteroidok. Nem kívűlről bevitt hormonok, nem fogja a saját termelésed leállitani sem megsokszorozni. A marketing dumák pont az ilyen félreértésekre játszanak rá
2/11 anonim válasza:
És nyilván 30 éves kor alatt nem igazán érdemes ezeket próbálgatni sem mivel fiatalon amúgy is a maxon pörög a tesztoszteron szinted.
3/11 A kérdező kommentje:
Értem.És drága az ilyen?Igyekszek sokat aludni,mindig ugyan abban az időpontban,de a reggeli 5 órás kelés mellett egyszerűen mindig levert vagyok mert 10-nél előbb nem jutok az ágyba..
2015. nov. 8. 13:32
4/11 A kérdező kommentje:
Ahha,értem.Akkor hagyom is a dolgot. :)
2015. nov. 8. 13:33
5/11 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam. :D
2015. nov. 8. 13:33
6/11 anonim válasza:
káposztafélés segítenek csökkenteni az ösztrogénszintedet, így arányaiban magasabb lesz a tesztó szint.
7/11 A kérdező kommentje:
Ezt se hallottam még,hát majdnem minden kajámhoz pakolok zöldséget,többnyire salátát uborkát paprikát.
2015. nov. 8. 13:36
8/11 anonim válasza:
Ez mind fa.szság amúgy, már bocs. Az összes ilyen tápkieg/növény nem ér semmit. Segíthet növelni a t szintet, HA valamelyik összetevőjéből HIÁNY van a szervezetedben, de még ez sem jelenti azt, hogy jobban fejlődsz majd akár egy százalékkal is. A természetes tesztószinted NEM határozza meg a teljesítményed, csak akkor ha orvosilag is alacsony (akkor jön képbe a TRT). Tökmindegy, hogy a természetes szinten belül alacsony, vagy magas, nem fog számítani.
9/11 - palilaci - válasza:
D vitamin napi 10000NE, 6g DAA/nap, cink napi 25-30g es alapgyakorlatok intenziven. Nekem ez bejott. Korodbeli vagyok.
10/11 Szintiszoli123 válasza:
Impact!
Ez érdekel.
Én valami ilyesmi lehetek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7336..
Kevés a tesztó azt hiszem.
Rézanyagcserezavar miatt napi 100-150 mg cink megy nálam (ez az RDA 15-szöröse). Ha tolok rá D vitamint, az hozná a tesztót (6-8 ismétléses alapgyakorlatok mellett)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!