Vajon elfog bírni a szobabicikli?
Elbír, de még ne vedd meg.
Vegyél egy havi kondi bérletet és ha nem járod le rendesen, akkor felesleges pénzkidobás lesz a bicikli, mert otthon se fogsz ráülni 2-3 alkalomnál többször.
Én is azt mondanám, hogy kezdd konditeremben. Unalmas, a legtöbben pár hét alatt feladják, aztán porosodik a gép, vagy megy jófogásra. Ezen kívül a konditeremben több százezres profi gépek vannak, amin jobb is tekerni.
Ha pedig vásárlásra adod a fejed, inkább igazi bringát vegyél! Egyrészt nem unalmas hajtani, mert kint vagy, másrészt használhatod a mindennapi közlekedésre is.
A fogyáshoz pedig további jótanács, hogy az étrendedet is alakítsd át, mert legalább annyi múlik rajta, mint a mozgáson. Elsősorban az az oka annak, hogy így meghíztál.
Amúgy a konditermi súlyzós edzést is tudom ajánlani heti 2-3 alkalommal. Én 5 éve 136 kg voltam, akkor észrevettem magam, és azóta rendszeresen sportolok és sokkal egészségesebben eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!