Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen eBikeot ajánlanátok...

Milyen eBikeot ajánlanátok strava KOM vadászatra?

Figyelt kérdés
800e -1 millió a keret.
2019. dec. 18. 12:24
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem vágunk eret, te nem érted itt a lényeget...A kérdező csalásra készül.
2019. dec. 22. 19:55
 42/51 anonim ***** válasza:
96%

Tavaly haverokkal tekertünk fel a kékesre, mikor elhúzott mellettünk egy a 2.5millás ebikeot alig tekerő kisköcsög, bi-bip hangot hallatva, mint a kengyelfutó gyalogkakukk... aztán fent ökörködtünk, valahogy előkerült egy labda, táskákból csináltunk kaput és elkezdtünk focizni...

Jött ez a kis nyomoronc, hogy ő is beszállna... 10 perc múlva már majd kiköpte a tüdejét egy kis futkározástól... nekem ez elég elégtétel volt... ha ebike-al akar szórakozni, hát tegye... előrébb nem lesz vele.

2019. dec. 23. 09:28
 43/51 A kérdező kommentje:
#41 és akkor mivan?????? Jelents fel!
2019. dec. 23. 10:07
 44/51 A kérdező kommentje:
Gondolom ugyan ennyire zavar a dopping is...
2019. dec. 23. 10:08
 45/51 anonim ***** válasza:
75%

#41 Ennek a csalásnak kb. annyi a jelentősége, mint amikor a tíz éves gyerek sumâkol a társasjátékban.

Aki hobbiból kerékpározik, annak teljesen felesleges összehasonlítania magát a különböző edzettségű, múltú, felszereltségű idegenekkel, aki meg versenyszerűen tolja, az úgysem Straván meregeti magát. Persze ti tudjátok, ha megěri ezen mergelodni, hát ok.

2019. dec. 23. 12:39
 46/51 A kérdező kommentje:
Írd ezt meg a stravának, hogy szüntesse meg a komosdit. Hajrá!
2019. dec. 23. 13:05
 47/51 anonim ***** válasza:
Igen, az a jelentősége, mint a társasé. És? Attól még a kérdező egy szánalmas óvodás marad.
2019. dec. 23. 14:33
 48/51 MGéza ***** válasza:
100%

"Na megvan a kiszemelt bringa, köszi a nagy semmi segítséget! Irigykedő, erkölcscsőszök. :D Jövő tavasztól ha egy villámgyors bringást láttok a budai hegyek környékén vagy a pilisben akkor az én vagyok. Próbáljátok meg utolérni! Haha nem fog sikerülni..."

Na ez érdekel téged. Valószínűleg rohadtul frusztrált vagy amikor valaki aki edzettebb, aki jobban bírja nálad úgy megy el melletted hogy esélyed sincs felvenni a tempóját. És most e-bike-vel meg csalással akarod kezelni a kisebbségi komplexusodat. Hát hajrá, ha neked a lopott dicsőség értékes.

2019. dec. 25. 13:38
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

"aki edzettebb, aki jobban bírja nálad úgy megy el melletted hogy esélyed sincs felvenni a tempóját"

nem nem... szerintem még Manyika néni is elhúz mellette a camping biciklivel. ez lehet a gondja a rövid farkán kívül...

2019. dec. 25. 13:43
 50/51 anonim ***** válasza:

"Na megvan a kiszemelt bringa, köszi a nagy semmi segítséget! Irigykedő, erkölcscsőszök. :D Jövő tavasztól ha egy villámgyors bringást láttok a budai hegyek környékén vagy a pilisben akkor az én vagyok. Próbáljátok meg utolérni! Haha nem fog sikerülni..."

Kezdjük ott, hogy mi a fészkes fenéért járnánk ilyen világvégi helyeken (akár bringával, akár másképp), mint az általad említettek?

2019. dec. 27. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!