Milyen biciklit ajanlanatok?
40-50ezer forintom lenne ra es arra kellene,hogy dolgozni meg kikapcsolodaskent bringazni jarjak vele. Pl del-pesttol budara. A mozgas miatt,mivel eleg nagy tulsullyal kuzdom.(168-9/95) Szoval nem akarok vele leugrandozni egy hegyoldalrol.
En speciel a rockrider 5.1-re gondoltam. Baratomnak is az van(bar o fejleszti.lehet en is megtennem aprankent a minosegjavitas miatt)
szoval ennel dragabbra nincs szuksegem es nem is 'fussa'.
Koszonom!
24/F
Ja,kb milyen fajta bringa az általam említett? Mert a szűkítésben Freeride/DH/Trial és XC/Túra/Egyéb szerepel.
Tényleg kezdő vagyok :)
Köszönöm!
Én mikor utoljára nagyon bicikliztem,annyit tudtunk,hogy van a monti,bmx meg a kemping :D kb... Akkortájt jöttek be ezekaz összteleszkópos montik.
Nagyon tetszenek a rockriderek,de sokan nem ajánlják őket :( de lehet,hogy az én életemhez még az is megteszi,ha cserélek rajta 1-2 alkatrészt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!