Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen eBikeot ajánlanátok...

Milyen eBikeot ajánlanátok strava KOM vadászatra?

Figyelt kérdés
800e -1 millió a keret.
2019. dec. 18. 12:24
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Milyen elcseszésről beszélsz ember? Így se jut be már átlag halandó a top10 be. Ezért nem fogsz bringázni járni majd mert én meg beférek oda?
2019. dec. 19. 13:10
 22/51 anonim ***** válasza:
90%

Te mégis miről beszélsz? Milyen átlag halandó? Budapest egy külvárosában lakok,a környéken erős hobbibringások tartják a rekordokat, van aki futásban és bringában is ott van az élmezőnyben. Országúti bringákkal tolják, egy 1.3 km-es sík, jó minőségű aszfalt szakaszon 48.9 km/h az átlag, ami elérhető egy edzett bringásnak jó, de nem elektromos bringával. Futásban ugyanilyen szakaszon van ahol alig jobb, mint 4-es tempó elég, máshol 3:30 körüli kell, de nem világrekordok. De a lényeg, hogy ezek az emberek szabadidejükben edzenek, és megküzdenek az eredményekért a többi hobbistával, te meg oda akarsz kakálni az asztalukra.

Na meg ha az élmezőny motoros eszközzel tolná, mi értelme lenne? Akkor nem azon múlik, hogy ki az edzettebb, hanem azon, hogy kinek van erősebb motor a bringáján. Mert ugye elvileg csak rásegít, de innentől kezdve tehetek rá egy 100 lovas benzinmotort is ilyen alapon, ahol már semmi jelentősége, hogy ki ül rajta, max. annyi, hogy legyen az illető könnyű.

Egyébként épp tegnap flageltem egy bringás "futását", aki világrekord időt futott. Mondjuk ő nem volt csaló, láthatóan minden nap ugyanarra járt munkába, csak aznap véletlenül futásnak mentette le. De biztos én vagyok a szemét.

2019. dec. 19. 13:42
 23/51 anonim ***** válasza:
90%
A kérdező tuti, hogy egy max 15-16 éves tini, aki azzal akar menőzni, hogy neki pénze van, meg ő fogja tartani a KOM-ot. Szánalmas.
2019. dec. 19. 14:40
 24/51 anonim ***** válasza:
90%

Átlag halandó nem jut be a top 10be? Hát érdekes, nekem volt QoM-on, sajna elvették:P

De sok helyen vagyok benne a környéken az első 10ben, meg a hybrid bicajjal is...

2019. dec. 19. 14:42
 25/51 A kérdező kommentje:
Jól van, flegelgeseetek majd nyugodtan 😅
2019. dec. 19. 15:37
 26/51 A kérdező kommentje:

"sok helyen vagyok benne a környéken az első 10ben"

Bivalybsznád alsón nem nagy ügy. Mondjuk Dobogókő környékén, hogy szerepelnél? Sehogy. Elmondom neked ott az első 10 vagy profi bringás vagy okosítva nyomja...

2019. dec. 19. 15:39
 27/51 anonim ***** válasza:
83%

nyugi srácok, lenyomoztam az okoskát.

Majd ha meglesz az okosított biciklije ráküldjük a rendőröket aztán KOMillázhat. pont.

2019. dec. 19. 18:05
 28/51 A kérdező kommentje:

Persze nyilván lenyomoztál 😅

Mi vagy te nemzetbiztonsági hivatal?

2019. dec. 19. 18:30
 29/51 anonim ***** válasza:

Mi az a flegelgetés, vagy mi?

Külföldi nagyvárosban lakom. Dombos a környék. De tökmindegy, nem változtat a lényegen, hogy vagizni akaró kölyök vagy.

2019. dec. 19. 18:38
 30/51 A kérdező kommentje:
Persze kijön ezért a tek. Aztán még engem neveztek gyereknek... Szánalmas
2019. dec. 19. 19:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!