Milyen eBikeot ajánlanátok strava KOM vadászatra?
"Jaj milyen kis becsületes itt mindenki. És ha doppingolok arra is van külön kategória? Na meg aztán ne legyen kétségetek afelől, hogy a top 10 most is hasonló mód van ott..."
Mivel ez nem profi sport, ezért nem nyersz semmit, ha sok KOM-ot szerzel, max. dicsőséget, de az semmit nem ér, ha csalással szerezted. Totálisan aránytalan 1 milliót ráköltened arra, hogy hobbisták játékában csaljál. Ez olyan, mint ha vennél egy millióért mondjuk valami hőszenzort, hogy nem pénzes kártyajátékban csaljál a kocsmában a haverokkal szemben.
A környékemen néztem amúgy a bicajos szegmenseket, nem úgy tűnik, hogy csalnának. Én a futó szegmenseket kezdtem el nyomni, ott kicsivel 4 alatti tempóban szereztem is CR-t, nem úgy tűnik, hogy bárki csalt volna. A régi órámmal volt egy GPS hiba miatti CR-em, azt ki is szedtem, azóta második vagyok ugyanott. Futásnál egyébként ha valaki csalni akarna, simán végigmenne bringával, az pontosan ugyanaz lenne, mint amire te készülsz e-bringával. Aztán jön valaki, aki motorkerékpárral megy végig. Vagy evezésnél motorcsónakkal. Mégis mi értelme mindennek? Nem, ez nagyon nem csak moralizálás, nagyon alacsony lehet az önbecsülésed, ha a csalás okoz neked örömet egy hobbi szórakozásnál.
Egy használt motorkerékpárra is van pénzed, mégis egy e-bringát veszel, hogy a verseny illúzióját fenntartsd, mint ha nem csak csalás lenne, hanem egy fajta érdemed is. Másrészt 6 kilót nyomó versenybringára is lenne pénzed, ami teljesen fair play lenne, úgy hogy a legtöbb átlag bringáshoz képest még lenne is csalás nélkül előnyöd, mégsem azt veszel.
Mellesleg megjegyzem, hogy KRESZ szempontból is szabálytalan, ha okosítod az e-bringádat, ugyanis 25 km/h feletti rásegítésnél már segédmotoros kerékpárnak minősül.
Minősüljön :D hol izgat?
Fel fogsz jelenteni, igazság bajnoka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!