Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen eBikeot ajánlanátok...

Milyen eBikeot ajánlanátok strava KOM vadászatra?

Figyelt kérdés
800e -1 millió a keret.
2019. dec. 18. 12:24
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Meglehet azt okosítani, hogy ne csak 25 ig segítsen be ;)
2019. dec. 18. 20:31
 12/51 anonim ***** válasza:
96%

"Jaj milyen kis becsületes itt mindenki. És ha doppingolok arra is van külön kategória? Na meg aztán ne legyen kétségetek afelől, hogy a top 10 most is hasonló mód van ott..."

Mivel ez nem profi sport, ezért nem nyersz semmit, ha sok KOM-ot szerzel, max. dicsőséget, de az semmit nem ér, ha csalással szerezted. Totálisan aránytalan 1 milliót ráköltened arra, hogy hobbisták játékában csaljál. Ez olyan, mint ha vennél egy millióért mondjuk valami hőszenzort, hogy nem pénzes kártyajátékban csaljál a kocsmában a haverokkal szemben.

A környékemen néztem amúgy a bicajos szegmenseket, nem úgy tűnik, hogy csalnának. Én a futó szegmenseket kezdtem el nyomni, ott kicsivel 4 alatti tempóban szereztem is CR-t, nem úgy tűnik, hogy bárki csalt volna. A régi órámmal volt egy GPS hiba miatti CR-em, azt ki is szedtem, azóta második vagyok ugyanott. Futásnál egyébként ha valaki csalni akarna, simán végigmenne bringával, az pontosan ugyanaz lenne, mint amire te készülsz e-bringával. Aztán jön valaki, aki motorkerékpárral megy végig. Vagy evezésnél motorcsónakkal. Mégis mi értelme mindennek? Nem, ez nagyon nem csak moralizálás, nagyon alacsony lehet az önbecsülésed, ha a csalás okoz neked örömet egy hobbi szórakozásnál.

2019. dec. 18. 22:27
 13/51 anonim ***** válasza:
90%
Az ebike-os KOM vadászat valami olyasmi, hogy "megdugtam Palvin Barbit", közben meg csak egy rá hasonlító guminőt sikerült. Mit akarsz kompenzálni?
2019. dec. 19. 08:14
 14/51 A kérdező kommentje:
Jaj istenem, van pénzem ilyen bringára, akkor miért ne használjam ki? Irigyek vagytok...
2019. dec. 19. 08:38
 15/51 anonim ***** válasza:
90%

Egy használt motorkerékpárra is van pénzed, mégis egy e-bringát veszel, hogy a verseny illúzióját fenntartsd, mint ha nem csak csalás lenne, hanem egy fajta érdemed is. Másrészt 6 kilót nyomó versenybringára is lenne pénzed, ami teljesen fair play lenne, úgy hogy a legtöbb átlag bringáshoz képest még lenne is csalás nélkül előnyöd, mégsem azt veszel.

Mellesleg megjegyzem, hogy KRESZ szempontból is szabálytalan, ha okosítod az e-bringádat, ugyanis 25 km/h feletti rásegítésnél már segédmotoros kerékpárnak minősül.

2019. dec. 19. 08:51
 16/51 A kérdező kommentje:

Minősüljön :D hol izgat?

Fel fogsz jelenteni, igazság bajnoka?

2019. dec. 19. 09:53
 17/51 anonim ***** válasza:
90%
Nem az igazságról van szó. A motivációdat nem értem. A Tour de France doppingos versenyzőiét értem, az profi sport. Te viszont a saját kis homokozódon akarsz magad előtt többnek tűnni.
2019. dec. 19. 10:00
 18/51 anonim ***** válasza:
A másik pedig, hogy teljesen szétcseszitek a Strava-t ezzel a hozzáállással. A motorizációban nincs elméleti határ, ezért idővel teljesen értelmetlenné válnak a szegmensek ranglistái. Arra meg nem lesz kapacitása az üzemeltetőknek, hogy kiszűrje azokat, akik sportmotorral nyomják a komokat.
2019. dec. 19. 10:33
 19/51 A kérdező kommentje:
Ez van :D
2019. dec. 19. 10:36
 20/51 anonim ***** válasza:
88%
Tehát nem érsz el semmit, csak elcseszed egy csomó ember hobbiját. Gratulálok, te aztán felnőttél a balkáni mentalitáshoz.
2019. dec. 19. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!