Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Montival városban milyen...

Montival városban milyen átlaggal közlekedtek?

Figyelt kérdés
30-35 hozható nem? Komolyabb bringával akár 40.
2019. nov. 28. 17:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én nem is értem, hogy hogy nem vagytok még profi versenyzők a haveroddal. Egyébként tudod mi a különbség a síkon tekert sebesség és az átlagsebesség közt?
2019. nov. 28. 22:20
 22/27 A kérdező kommentje:
2019. nov. 29. 07:25
 23/27 A kérdező kommentje:
A 7-es válaszolót kérdezzétek a részletekről!
2019. nov. 29. 07:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Dirt street bringa, sokszor nem a sebesség számít városban, hanem hogy min tudsz átkelni, átugrani, hol tudod levágni.

fixis haverommal fehérváron versenyeztünk már sokat, város egyik csücskéből a másikba... hiába teker ahogy csak bír, ha én közben át tudok haladni minden parkon, közteren, akár magánterületen, lépcsőn, bármin.

2019. nov. 29. 09:25
 25/27 anonim ***** válasza:
+az sem árt, hogy én 4 éves korom óta folyamatosan bringázom fehérváron, ismerem az egészet mint a tenyeremet, ő meg csak 5éve lakik itt.
2019. nov. 29. 09:30
 26/27 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy. Hogy jön ez ide? :D
2019. nov. 29. 10:18
 27/27 Alex Fly ***** válasza:

Montival is kb. annyi az átlagom, mint a trekkingemmel...

Ugyanazon kb. 8,5 km-es úton számottevő különbség nem volt. A hosszabb, egyenes, sík szakaszokon a trekkinggel 27-32 km/h a kényelmes sebességem (montin ez 1-2 km/h-val kevesebb), de mivel közlekedésről beszélünk, a teljes útra kijön 14-15 km/h átlagsebesség. De természetesen ha valaki szabálytalan, nem foglalkozik a sebességhatárokkal, elsőbbségekkel, piros lámpával, az nagyobb átlagot is elérhet ugyanott -ha túléli...

2019. dec. 1. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!