Napi 20-25 km, kb.18 km/órás átlaggal látszani fog 1 hónap után?
Eddig csak városban mászkáltam boltba meg ilyesmi, heti 1-2x max 5-6 km-t.
Miért, a 18 km/óra olyan sok? Trekking biciklim van, szerintem egyáltalán nem megterhelő annyira, hogy nulláról kezdve ne menjen valakinek.
a 18 km/h szerintem meglehetősen lassú. Kb ez az a tempó, amit csoportos túrán különöseb megszakadás nélkül bír a gyerek is és az öregasszony is a 40 éves piacra járós biciklijével.
Én pont ezt a 20-25 km-t tekerem trekkingen. nem vagyok nagy kerékpáros, csak a mogás miatt heti 1-2x max, és azért ennyit, mert a szomszéd faluban ameddig tart a bicikliút addig megyek, majd fordulok.
Széltől, időjárástól is függően 19-20 közötti átlaggal megyek, és ez pont az a sebesség, ami mellett végig lihegés nélkül tudok énekelni (mindenkinek kell valami defekt). Valószínű ha csak beszélgetnék, vagy azt sem, lehetne fokozni a tempót.
Amúgy ez a tempó és hossz pont nem fáraszt le egyáltalán, pedig nem kevés túlsúly van rajtam, és nem sportolok (ezen kívül) semmit.
Nem. Ez abringával séta tempó.
A 20-25km jó lenne de...
Nincs terhelés nincs fejlödés.
Annyi lesz,hogy picit fittebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!