Heti 4-5x-i 1.5-2 órás edzéssel, és a helyes táplálkozással le lehet adni (főként zsírból) 10 kilót 3 hónap alatt?
Egyszer sikerült 1.5 hónap alatt kb. 7 kilót fogyni,de akkor eszetlenül edzettem, nem figyeltem arra mit eszek,csak azt hogy minél kevesebb legyen... akkor főként izomból fogytam szerintem..
Most már képben vagyok a fehérje,ch, zsír bevitelt illetően, de az érdekelne,hogy a szervezet milyen gyorsan reagál.
76kiló vagyok a magam 170 centijéhez, és bár másnak annyira nem tűnik fel, hogy már nem 65kg vagyok, én észreveszem.. egy jó 6os az elmúlt közel 1 évben jött fel(gyógyszer miatt..) de tény,hogy alapból sem vagyok nádszál. Nem is igazán a kilók foglalkoztatnak,mert érdekelne is engem, hogy hány kiló vagyok,ha az szín izom lenne... de 3 hónap alatt reagál olyan jól a szervezet szigorú diétával és sok mozgással úgy,hogy át tudjam alakítani magam szalonképesre?
GreenTea
Ha rendbe az étrend és megvan hozzá az aerob és súlyzós edzés, akkor 3 hónap alatt sima ügy a 10kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!