Mi a baj a csupán 120-150 ezer forintos országúti bringákkal? Miért kellene egyből 300-ért venni?
"Csupán"
:D :D :D
3 milla alatt ne is égesd magad.
Anyám 30+ éves Camping bicaja a mai napig tökéletesen üzemképes.
Sajnos az olcsó biciklik manapság olcsó anyagokból készülnek, vacak műanyag, bóvli ülés, acél helyett cink öntvény, ...
Én közlekedésre kerestem bicajt, látva a minőségeket, (műszaki ember szemével),inkább vettem egy robogót 500-ért. Az sem csúcs holmi, de legalább nem kell tekerni.
Nem kell de lehet.
A 120-150 es kategoria nem biztosít akkora élményt,vannak korlátai amik hamar elöjöhetnek és akkor vége a mokának.
A 300as nak is csak kicsit tágabb határok között mozog.
És azt szeretem,ha technika nem szab határokat nekem. A határ a teljesítő kepessegem legyen. Na egy drágabb bringaval ez teljesülhet.
Országuton ez annyira szerintem nem teljesül,ott mondjuk a féktelen száguldás lesz kicsit lassabb,meg felmászni a hegytetőre.
Látatlanba mondom de egy hobbi (vagy full kezdő) bringás nem fog egyhamar leamortizálni egy olcsóbb bicajt.Esetleg akkor ha túl nagy a testsúlyod vagy ilyesmi de akkor se olyan hamar...
Esetleg megnézhetnél kicsit régebbi de használt bringákat általában azok se rosszak és talán még árban is kijössz jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!