Akik kezdik az országúti kerékpározást, ugye ne vegyenek olcsót, mert azok rosszak, de mi van ha veszek négyszázért egyet, aztán nem jön be a bringázás? Akkor kidobtam négy kilót?
Tuti lesz a kedves kérdezőnek valami kifogása.
Nem jó az acélt mert nehogymár régi vacakkal tekerjek, másiknak nem szép a színe stb...
Én azt hiszem aki szeret bringázni az vesz 4kilóér bringát.
Aki ismerkedik az mondjuk 2ért.
Mert ha nem jönbe azt még mindig könnyü elpasszolni nem nagy veszteség illetve meg is tarthatja csak úgy gurulni.
Ha használton gondolkodsz akkor boltba vedd. Azt lelehet informalni ki az orvgazda és ki nem.
"Én azt hiszem aki szeret bringázni az vesz 4kilóér bringát"
Ez azért erős túlzás. Én szeretek, de teljesen feleslegesnek érzem, hogy 400 vagy akár "csak" 250 ezres bringám legyen. Pedig simán megengedhetném magamnak.
Igazabol nem látom azt, hogy egy hobbi bringásnak mi szüksége van egy 400 ezres bringára?
Kérdező, nyugodjáááá' máááá' leee, heee'!
Itt rugózol, hogy lopott lesz. Már megírták neked. Adásvételi szerződést írtok, 2 tanú, személyi adatokat NEM BEDIKTÁLJA AZ ELADÓ, hanem megmutatja, hogy tényleg helyesek. Te meg nyilván a sajátoddal ugyanezt. Ha valaki erre nem hajlandó, attól nem veszel bicajt, elköszönsz és pá.
Ha bolttól veszed, használt kereskedés, akármi, akkor a blokkra ráírja ő kézzel a sorozatszámot és ennyi is elég, hogy jogtiszta legyen.
Ha ennyire izgulsz, a hirdetőt felhívod, hogy adja meg a gyári számát, mert izgulós vagy és a rendőrség megmondja, körözött-e.
Az irracionális árú bringák szoktak lopottak lenni. Full karbon 700ezres gépek 150-ért mert megunta, meg elköltözik meg hitelre kell. Mind-mind azonnal pénzt akar, vidéken van általában és mire odaérsz, addig is küldj foglalót.
Aztán van, aki boltként zsírúj bringákat, gyárból szállítás közben lopottat árul. Rendes kerékpárbolt. Az is olcsón, de azért nem durván olcsón, hogy feltűnő legyen.
Amit te 100-ért látsz, az egyrészt már nem kapható, amúgy meg a duplája - ez használtságtól és embertől is függ. Most láttam egy BTWIN-t, ami talán a boltban 100 és neten meg 45ért árulta valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!