Férfiak! Ti felvesztek valamit a kerékpár tapadós ruha alá például, sport atlétát, fecskét, vagy valami mást? És milyen érzés ilyen tapadós ruhában kerékpározni? Azért kérdezem, mert én is kipróbálnám ebben a tapadós ruhában a kerékpározást.
semmit én se veszek fel semmit mivel kidörzsöli a combod vagy az ágyékod az alsó az átléta meg fölösleges akkor inkább aláöltöző
órszágúti kerékpár vagy monti?
előző vagyok még mindig:) milyen érzés? hát egyrészt nem lengedezik rajtad mint a többi tuha az alsója párnázott versenykerékpárra nagyon jóé szellőzik
hány éves vagy?
Érdekes kifejezés ez a "tapadós" ruha, én nem nevezném annak. Nem latex ez, hanem szűk szabású műszál. Igazán akkor lehet értékelni, ha előtte egy héten minden nap pamutban tekersz, és a saját büdös verejtékes ruhádban fuldokolsz. Na ha egy ilyen után kipróbálod a biciklis szerelést akkor éred el a megvilágosodást.
Alá venni semmit nem kell/ajánlott mert lényegében a funkcióját veszti el. Én a kantáros nadrágra szoktam még egy szellős rövid gatyát húzni (elvileg ez is kerékpáros, ne kérdezd mitől), mivel nem szeretném a kidudorodó p*csömet mutogatni, ha nem muszáj.
ha betétes bringás gatyában tekerek az esetek 99 %-ban, akkor semmi alsó nadrág, mert kidörzsöli a belső combod és rohadt kellemetlen! aláöltözőt pedig minden körülmények között még kánikulában is, eszméletlenül más élmény így tekerni, úgy elvezeti az izzadtságot, a komfort érzeted ég és föld vele ill. nélküle
aki pamutban teker, mert jajj de ciki bringás ruhában tekerni az hülye, nincs jobb mint bringás ruhában tekerni és kényelmesebb is, + 100x jobban néz ki, mint a fehér poló + susogós tréningruha, ami még be is akad a lánc és a fogaskeréksor közé ... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!