A kerekparozast fogyaszt?
Azért ez függ nagyon attól, hogy milyen gyorsan tekersz... ha csak gyök kettővel kényelmesen, akkor nem mész vele semmire, akkor egy gyaloglással többre mész. :) De ha tempósan, és úgy hogy kissé elfáradsz, vagy akár többször kihajtod magad, akkor az rendesen alakíthat...!
Továbbá nem mindegy mennyi a súlyod, mennyi felesleget akarsz leadni...
Ha 5-10 kilónál több a felesleged, akkor egy rendszeres tempós bringázás biztos is, hogy fogyaszt.
Ha meg normális az alakot, csak pár kiló plusszod van, akkor kb úgy alakulhatsz mint ahogy én szoktam.. : Vékonyabb leszek zsírügyileg, de az izmok meg azért fejlődnek, szóval súlyban nálam max 2 kilo ha lemegy. Viszont egyre formásabbnak és vékonyabbnak érzem magam, ilyenkor szoktak a nadrágjaim hosszúak és derék/csípőtájon bővek lenni. A combom sose lesz vékony, annyi csak, hogy nem háj lesz rajta, inkább izom.
Látszólag tehát fogy az ember, a mérlegen nem mindig látszik, szóval érdemes bringázni.
Én is belehúzhatnák újra, mert felszedtem pár kilót... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!