Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Eurovelo6 Bajától délre...

Eurovelo6 Bajától délre milyen minőségű?

Figyelt kérdés
Kersetem, nem találok róla semmi információt. Bajáig még itt-ott vannak leírások, de hogy alatta mi van, rejtély.

2019. aug. 8. 09:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A horvát országhatár előtt kb. 1 km-es szakasz kivételével végig jó minőségű aszfalt van a gáton (Szeremle falu és a gát között vacak). Az országhatáhatár előtt nem sokkal van a letérő Hercegszántó felé, ott már nem annyira fényes az aszfaltminőség, de járható.

Bajától északra Fajszig jó minőségű aszfaltos, Fajsztól északra már a régi salakos a töltés, de a Dunapataj és Solt közötti, "solti töltés" néven ismert régi halálút most aszfaltos kerékpáros út, mert levették róla a forgalmat.

A Duna másik oldalán a dombori gátőrháztól délre aszfaltos, a Gemenc mentén el lehet jutni Bátáig. (a dombori gátőrház pont Fajsz magasságában van a túloldalon) Bátánál már ki kell menni a közútra, hogy Mohácsra eljuss, a Duna mentén ott nem lehet végigmenni.

Ezen láthatod a nyomvonalakat is:

[link]

2019. aug. 8. 23:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi :) Ez alapján, ha jól látom, Baja és SZeremle között közúton megy a nyomvonal.

Nem tudtam, hogy a Solti töltés bicikliút lett. Amikor legutoljára arrafelé jártam, még busszal mentünk rajta. Érdekes volt, amikor 2 busz összetalálkozott.

2019. aug. 9. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!