Indiában gyártott bicikli gumi az gagyi minőségű? Vennétek ilyet?
Néhány éve még azt mondtam volna hogy igen az a gagyi.
De mamár... Az indiai melós olcsóbban nyolja meg a gyártósór inditó gombját mint a gyakorlatilag barki más.
A gép ugyan az mint az usa-ban az alapanyag is jobbára.
A márkát kell nézni.
A különbség az igazából ott kézzel gyártott termékek esetén jönki. De ez sem mindig igaz,csakhogy ami jó minőségű az ott is drága.
Alapvetően a gyártás helye szerintem nem feltétlenül határozza meg a minőséget. Ma már minden valahol keleten készül, pl. a Continental MTB gumim "made in China".
Ha a márkanév is ismeretlen, akkor én nem venném meg. Az ár általában tükrözi a minőséget. Amin én megdöbbentem, hogy a közel 10000 Ft/db árú gumim megéri a többletet a 3000 Ft-os gumikhoz képest, mert azokat 2 évente dobálom el, ez meg két év után szinte új. Simán menni fog háromszor annyit, és iszonyat jó a defektállósága, így pár belső árát is megspóroltam már vele.
A minőség ellenörzés is ugyanaz.
Egy jó gyártó tudja,hogy azon nem sporolhat,mert ha sz@rt gyárt annak villám gyorsan híre megy.( ha az adott márka nem hozza az eddigi minőséget)
És az indiai mérnök olcsobban minőségellenőriz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!