Valaki tud ajánlani valami jó minőségű belsőt, ami nagyon lassan veszíti el a nyomását?
én használok schwalbet, CSTt és continentalt is.
Mindegyik szépen elengedi a nyomást egy idő után
Mit jelent nálad a nagyon lassan?
Ha mondjuk 2 hetente kell pumpálni az már elfogadható?
Amúgy javaslok egy minőségi műhelypumpát amivel néhány mozdulattal fel lehet fújni a gumit és egy nyomásmérőt (nem azt ami a pumpán van - ha van)
"Mit jelent nálad a nagyon lassan?
Ha mondjuk 2 hetente kell pumpálni az már elfogadható?"
Igen, ha 2 hetente kellene az elfogadható lenne.
Heti 100-140 km-t tekerek. Az első gumimban a gyári belső 0.5 bar-t ereszt hetente, a hátsó keréken lévő(defekt során szerelő által felrakott) meg kb. 2-2.5 bar-t.
(6 bar nyomásra szoktam fújni mindkettőt és kb. 5 bar alá nem szeretném, hogy menjen.)
Tegyél bele Slime-ot, tapasztalataim alapján segíthet a porózusságon (vagy akármi miatt, de kb. 2 hétig érzésre ugyanolyan kemény) amellett, hogy folyadékosan a szelepeket karban kell tartani.
Egyébként miért akkora tragédia, hogy hetente rászánsz 3 percet és megfújod? A 2500 Ft-s aldis műhelypumpa remekül teljesít.
Első válaszoló vagyok.
Én cst,continental,és egyébb belsőket használok.
Van úgy hogy 3hétig rásem nézek a gumira és nincs érezhető nyomás vesztés.
Nálad a nagyon magas nyomás is a probléma forrása lehet. Én is javaslom a defektgátló lötyit.
"Van úgy hogy 3hétig rásem nézek a gumira és nincs érezhető nyomás vesztés."
Ezt kifejtenéd bővebben? Hány bar-rol hány barra csökken?
"Nálad a nagyon magas nyomás is a probléma forrása lehet."
4-6 bar között van a gyárilag ajánlott nyomás a gumiköpenyemen, szóval nem "nagyon magas" a nyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!