Mit egyek nagyobb kerékpáros túra előtt?
Jaja egyed amit szoktál de többet.
És vigyél magaddal banánt csokit.
Abba gondolj bele, hogy tudsz-e aludni ha többet eszel este? A kialvatlanságból lesznek a súlyos balesetek, ehetsz te reggel bármit, nem lesz olyan! Banánt se jó egész nap enni (sok vízzel persze nem lesznek gondok), a zabot is utálom, ezért egy vegyes, rendes főétkezés lenne este, reggel pedig szendvics teljes kiőrlésű gabonákból szénhidrátnak, mozzarella fehérjének, paradicsom és rá szőlő mert szeretem.
Vinnék szeletkéket, zselét nasinak, de ide nekem kellene a szendvics, mert a gyomrom nem bírja a mű ételeket.
Én bőséges kaja utàn is jól alaszom.
Nekem megfelelő ahogy este tésztát tolok,sőt még reggel is.
De 200km az sok,azt esti reggeli kajálással nem tudod végrehajtani. Mindenképp vinni kell szeleteket,szendvicset.
Én kakakós csigát viszek,kokuszrudat,pilóta kekszet meg müzli szeletet. (nem egyszerre). És iszom is lehetőleg kútból ha nincs akkor jönnek a flakonok amiből 1sport ital,1limonádé,1energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!