Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mit egyek nagyobb kerékpáros...

Mit egyek nagyobb kerékpáros túra előtt?

Figyelt kérdés
Általában 50-100 km-eket szoktam tekerni, néha valamivel többet. Most egy csapattal mennénk egy hétvégén 200 km feletti túrát. Menet közbeni étkezés rendben van. A kérdés, hogy ilyenkor előtte szükséges külön figyelmet fordítani az étkezésre? Pl előtte levő napon, este, esetleg még indulás előtt reggel? Hogyan optimális? Vagy egyem, amit szoktam, ne túl nehezet vacsorára és kész, ne gondoljam túl? :)

2019. aug. 7. 09:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jaja egyed amit szoktál de többet.

És vigyél magaddal banánt csokit.

2019. aug. 7. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Van ugye az a vonulat, hogy előző este kellene feltölteni a szénhidrát raktárakat. Tészta, ilyesmi. Aztán van olyan, aki ettől tönkremegy. Nekem is van olyan, hogy reggel indított hosszabb túra tök jól megy, de olyan is, hogy szenvedek. Kéne valami naplót írni, hátha kijön belőle, hogy van összefüggés a kajálással
2019. aug. 7. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Abba gondolj bele, hogy tudsz-e aludni ha többet eszel este? A kialvatlanságból lesznek a súlyos balesetek, ehetsz te reggel bármit, nem lesz olyan! Banánt se jó egész nap enni (sok vízzel persze nem lesznek gondok), a zabot is utálom, ezért egy vegyes, rendes főétkezés lenne este, reggel pedig szendvics teljes kiőrlésű gabonákból szénhidrátnak, mozzarella fehérjének, paradicsom és rá szőlő mert szeretem.

Vinnék szeletkéket, zselét nasinak, de ide nekem kellene a szendvics, mert a gyomrom nem bírja a mű ételeket.

2019. aug. 9. 07:15
 4/6 anonim ***** válasza:
200 km-es túrára nem tudod felölteni a szénhidrátraktárakat. Egyszerre kb 2000 kcal-ád van, ami bőven nem elég egy ilyen útra. És egyél ugyanúgy csak picit többet.
2019. aug. 9. 07:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Én bőséges kaja utàn is jól alaszom.

Nekem megfelelő ahogy este tésztát tolok,sőt még reggel is.

De 200km az sok,azt esti reggeli kajálással nem tudod végrehajtani. Mindenképp vinni kell szeleteket,szendvicset.

Én kakakós csigát viszek,kokuszrudat,pilóta kekszet meg müzli szeletet. (nem egyszerre). És iszom is lehetőleg kútból ha nincs akkor jönnek a flakonok amiből 1sport ital,1limonádé,1energia.

2019. aug. 9. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Haribo macik kellenek. Tenyleg
2019. aug. 9. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!