Szerintetek 2 év box tudással megvernék egy 30 kg-al nagyobb embert?
2 magyar mma világbajnokról tudok az egyik lány, a másikat pedig személyesen ismerem :D a véleményem hogy 2 év ökölvívó múlttal bátran elmhetesz kesztyűzni a thai box grandmaster mma világbajnok egyetemista (:D :D) hódolóddal, mert ennyi box pont elég hogy bármilyen komplexusos hazug megmondó gyereket hülyére verj. Akár jöhettek hozzánk is a fradiba, legalább nevethetünk egy jót :).
Egyébként meg egy totál kezdőt simán megversz, ezt gondolom edzéseken tapasztaltad te is, utcai környezetben meg rengeteg mindentől függ, hogy ki mennyire elszánt, gátlástalan, blokkol le, volt -e már utcai bunyóban stb.
Nem tudom, sok mindentől függ. Az országba az a legnagyobb probléma hogy, az edző foglalkozik 2-3 emberrel aki tehetséges, a többi pedig zsákol, árnyékok, stb. És ők is járnak boxra. Úgyhogy ez a 2 év box ez sok mindentől függ.
Én boxoltam jó pár évig. Szinte napi szinten jártam, mindig oda tettem magam, nagyon kemény edzőm volt.
68 kilósan 120 kilós biztonsági őrt simán elvertem sparringba. Tehát ha tényleg boxolsz 2 éve rendszeresen, és minden edzésen oda teszed magad akkor igen lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!