Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek 2 év box tudással...

Szerintetek 2 év box tudással megvernék egy 30 kg-al nagyobb embert?

Figyelt kérdés
Aki nem sportolt, csak azért ekkora mert rendesen eszik.
2019. márc. 20. 13:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Nagyon próbálkozol:D de a fogalmazásod alapján is az jön le hogy úgy nézel ki mint akit kirántották anyád seggéből és gore videókat nézel csajozás helyett mert úgy nézel ki mint Quasimodo xD
2019. márc. 22. 12:00
 32/40 anonim ***** válasza:
na meg:) belemennél ha lenne tököd, de félsz hogy a végén még nem marad fogad:D bár lehet amúgy sincs már:D
2019. márc. 22. 12:00
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

2 magyar mma világbajnokról tudok az egyik lány, a másikat pedig személyesen ismerem :D a véleményem hogy 2 év ökölvívó múlttal bátran elmhetesz kesztyűzni a thai box grandmaster mma világbajnok egyetemista (:D :D) hódolóddal, mert ennyi box pont elég hogy bármilyen komplexusos hazug megmondó gyereket hülyére verj. Akár jöhettek hozzánk is a fradiba, legalább nevethetünk egy jót :).

Egyébként meg egy totál kezdőt simán megversz, ezt gondolom edzéseken tapasztaltad te is, utcai környezetben meg rengeteg mindentől függ, hogy ki mennyire elszánt, gátlástalan, blokkol le, volt -e már utcai bunyóban stb.

2019. márc. 22. 12:04
 34/40 A kérdező kommentje:
Na látod egy nyomorék élettelen troll vagy. Kösz honvéd.
2019. márc. 22. 20:25
 35/40 anonim ***** válasza:
én mikor még csak futottam megtudtam verni 30 kg vel nehezebb nem sportoló embereket xd
2019. márc. 24. 21:36
 36/40 AnonimAthlet ***** válasza:

Nem tudom, sok mindentől függ. Az országba az a legnagyobb probléma hogy, az edző foglalkozik 2-3 emberrel aki tehetséges, a többi pedig zsákol, árnyékok, stb. És ők is járnak boxra. Úgyhogy ez a 2 év box ez sok mindentől függ.

Én boxoltam jó pár évig. Szinte napi szinten jártam, mindig oda tettem magam, nagyon kemény edzőm volt.

68 kilósan 120 kilós biztonsági őrt simán elvertem sparringba. Tehát ha tényleg boxolsz 2 éve rendszeresen, és minden edzésen oda teszed magad akkor igen lehetséges.

2019. márc. 26. 12:37
 37/40 anonim ***** válasza:
Olyat még akkor is meg tudnál verni ha nem járnál box-ra! Viszont ha egy olyan ellen mennél. Mondjuk tegyük fel te egy 4 hónapja gyúrsz. És olyannal akarsz ki kezdeni aki már több mint 1 éve gyúr! Mellette jár mondjuk thai box-ra! És jól csinálja olyat már nem. Max akkor ha taekwondoznál. box mellett vagy után!
2019. márc. 26. 15:18
 38/40 anonim ***** válasza:
Ha az elő gyúrós is űzött egy kis harcművészetet akár egy Wing Chun-t! És 30 kg-vel több mint te. Akkor oda nem lenne elég a 2 év box! Kyokushin vagy legalább dgy Taekwondo is kéne mellé!
2019. márc. 26. 20:40
 39/40 A kérdező kommentje:
Hát az ilyen harcművészetek viccek szóval hagyjuk . .
2019. márc. 26. 20:52
 40/40 anonim ***** válasza:
39. igen sok ilyen embert ütöttem már ki akik szerint az vicc xdd
2019. márc. 28. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!