Szerintetek 2 év box tudással megvernék egy 30 kg-al nagyobb embert?
Figyelt kérdés
Aki nem sportolt, csak azért ekkora mert rendesen eszik.2019. márc. 20. 13:20
1/40 anonim válasza:
Próbáld meg. Aztán írd le sikerült e
2/40 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom elég gyorsan tudom szórni az ütéseket és erősen is közben. Szerintem ha Robbanékonyan és villámgyorsan megküldeném 5-6 ütéssel még reagálni se tudna, annyit érne a plusz 30 kilója hogy nagyobb koporsó kéne neki.
De ez egy forgatókönyv csak.
2019. márc. 20. 13:29
3/40 anonim válasza:
szerintem inkább írni tanulj meg
4/40 kreténpali válasza:
"Próbáld meg. Aztán írd le sikerült e"
Ez lenne az igazi extrém sport!
5/40 A kérdező kommentje:
Miért ?
2019. márc. 20. 14:39
6/40 anonim válasza:
Nekem Indiana Jones első (?) része jutott eszembe, amikor az arab pacák ostorral csapkodott, nagyon magabiztosan. Indi meg simán lelőtte.
7/40 A kérdező kommentje:
Miért ?
2019. márc. 20. 14:57
8/40 anonim válasza:
Nem boxolok de kétlem hogy az lenne a legfontosabb tényező hogy mennyivel nehezebb az egyik mint a másik. Ha tényleg gyorsan és erősen tudsz ütni akkor az kezdésnek jó. Csak persze bekapni sem a legjobb az ütéseket. De ha boxolsz egy párat azért csak eltudsz kerülni.
9/40 anonim válasza:
Kérdező kérdezd meg, hogy Miért? 😂
10/40 A kérdező kommentje:
Miért kérdezzem meg hogy miért ?Miért kéred hogy kérdezzem meg miért ?
2019. márc. 20. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!