Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek 2 év box tudással...

Szerintetek 2 év box tudással megvernék egy 30 kg-al nagyobb embert?

Figyelt kérdés
Aki nem sportolt, csak azért ekkora mert rendesen eszik.
2019. márc. 20. 13:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Akar meg is verheted. Persze ez sok dologtol fugg. Egyik haverom pl 185 cm 140 kg, amolyan Fekete Laci fele alkat. Eleg eros, emelle meg jokat ut, es eleg gyakran. Na pl. ha te 75 kg vagy, lehet megsorozod aztan kidol, es nyilvan ez a sulykulonbseg joval nagyobb, de hagyott o mar csunyan helyben amator es hobbi kuzdosportolokat. Viszont hagytak mar ot is helyben parszor, de azok legalabb 95 kg-ot nyomo kepzett emberek voltak.

Ez csak egy pelda, de minden elofordulhat.

2019. márc. 20. 23:46
 12/40 A kérdező kommentje:
De hát ő akkor képzett már.
2019. márc. 21. 10:29
 13/40 anonim ***** válasza:
26%

buta vagy mint a föld kérdező. inkább ülj le tanulni minthogy ilyen dolgokon gondolkozol

nem, ő nem képzett. ha egy olyanhoz viszonyítod aki sokkal jobb nem,

én 12 évet thai-boxoltam, MMA-ztam, nyertem világbajnokságot ketrecharcban, magyarbajnokságot.. na a 2 év boxoddal te mennyire vagy hozzám képest képzett? semennyire... egy kis patkány vagy, mert 2 másodperc alatt szétdarállak. de hé, egyetemista vagyok, és nem ilyen hülyeségekkel foglalkozom mint te.. tegyél te is így

2019. márc. 21. 12:57
 14/40 A kérdező kommentje:

Te meg mit óbégatsz te nyomorult ?

Én egy full átlag emberre gondoltam aki még egy egyenest sem ütött életébe a levegőbe. Ahhoz képest meg igenis képzett a csávó akiről írt a csóka, mivel verekedett már elég sokat életében.

Ebből látszódik a nagy magyar mentalitás. Amúgy meg ne nagyképűsködj, mert itthon elhiszi minden bunyós magáról hogy mekkora sztár, aztán meg nagypofájúan kimennek külföldre mert ők a magyar ranglistán top 1-es bunyósok erre meg Angliában elveri őket egy harmad rangú egy menet alatt.

2019. márc. 21. 13:57
 15/40 anonim ***** válasza:

ahahaha, szerinted itthon volt a világbajnokság te kis hülyegyerek? menj a 2 év boxoddal a kis anyukádba vissza, vagy ne legyen olyan nagy a pofád hogy 2 évig boxolsz és olyanokat akarsz megverni akik még nem búnyóztak. ha ilyen kva menő vagy akkor menj neki egy olyannak aki tud is bunyózni, had taposson bele a szádba te kis senki

egyetem közelébe nem fogsz kerülni soha ;)

2019. márc. 21. 14:20
 16/40 A kérdező kommentje:

Jaj hagyjuk már az ilyen világbajnokságot, némelyik egy tisztességes ütés ellen nem bír kihajolni csak kijut és kész. Egy átlagos Angol bokszoló megenne.

Látszik hogy valami idegi nyomorék vagy hogy így menősködsz. Küld már el azt a világbajnokságot :)

2019. márc. 21. 14:24
 17/40 A kérdező kommentje:
Sokszor az ilyen menő küzdősport bajnokok a leg nyápicabbak mert még egy zsákot se mernek megütni bandázs meg kesztyű nélkül mert féltik a kezecskéjüket.
2019. márc. 21. 14:27
 18/40 A kérdező kommentje:
Na ennyi voltál te nyomorult szájhős.
2019. márc. 21. 14:38
 19/40 anonim ***** válasza:

aha, ha Pesti vagy találkozzunk egy box teremben és meglátjuk mekkora a pofád te kis senki:)

1. verekedni sem tudsz jaj de szomorú

2. írni sem

3. egyetemről csak álmodhatsz

4. csórón és hülyén fogsz meghalni

szomorú :C

2019. márc. 21. 14:44
 20/40 anonim ***** válasza:

Sokszor az ilyen menő küzdősport bajnokok a leg nyápicabbak mert még egy zsákot se mernek megütni bandázs meg kesztyű nélkül mert féltik a kezecskéjüket.

Aha, látnád a 2 bütykömet:) egyszer arcon nyomlak vele és felnyalod a padlót:D amúgy meg pont hogy nem:)

2019. márc. 21. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!