Szerintetek 2 év box tudással megvernék egy 30 kg-al nagyobb embert?
Hát mert van aki nem bírja XD
amúgy te kezdted az egészet.
Amúgy inkább nézzen valaki ilyet mint hogy a neten hazudozzon hogy mekkora bajnok a valóságban meg egy 50 kilós cigótól összefossa magát.
Menjél inkább tanulni, legalább a kórházi költségekre legyen pénzed ha jól összevernek te tudálékos majom!
mi értelme lenne hazudozni a neten? nem ettől érzem magam jónak:) csupa időpocsékolás lenne arról hazudozni mit értem el és mit nem. de hányok az olyan emberektől mint te. egyébként láttam már gore videót, és arra jutottam hogy csak elmebeteg barmok élvezik ezeket, és ha valaki egy ártatlan személyt bánt, azzal kell ezt csinálni.
többször nem nézem meg a kérdésed, szóval marrjon csak a tudat hogy nem tudsz visszaszólni. te egy ronda, semmirekellő, buta kis senkiházi hülyegyerek vagy =)
Nem tudom kire igaz, te kezted az egészet. Te meg egy elmebeteg aki kitalál dolgokat. Még hogy világbajnok, maximum a teremben az ablakot pucolod és közben beszólogatnak neked, aztán meg ilyenkor kitudod élvezni a szánalmas életed :D Egy nevet nem mertél írni, nem vagy te senki.
Amúgy ja valóban elmebeteg aki élvezi az ilyen videókat, bár rajtad nyugodtan megcsinálnám némelyiket.
Még hogy egyetem, max szakközép de az is bukdácsolva meg stresszesen hogy meglesz-e a kettes.
Nem adnám a nevem ahhoz hogy leálltam eg ilyen kis szarkupaccal beszélgetni mint te :D de mondtam hogy gyere találkozzunk egy boxteremben, és kiütöm a fogad, de erre még csak észrevételt sem tettél :C
Jajaj:D igen persze:D magadból indulsz ki gondolom:) még írni sem tudsz ugye. Lehet még oda sem vettek fel :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!