Mi ez a lövészet? Saját fegyverrel is lehet ott lőni? (dragunov)
Először is még nincs meg a fegyó sajnos, én pár éven belül megszerzem a vadász vizsgát és a fegyverre is szerzek engedélyt, és vadász fegyónak dragunovot(vágy más, de mindenféleképp katonai, EXkatonai cuccot) választanék(csak stílusosan)
Az a kérdésem(kérésem), hogy ha vki eltudná magyarázni, hogy mi is ez a lövészet? Elég csak egy link, ahol leírják a menetét az egésznek, hogy mit kell fizetni, saját fegyverrel lőssz-e, stb...
Kössz előre is:)!
Mi az, hogy "Mi ez a lövészet"?
Melyik lövészet? Remélem az orvosin megbuksz és nem kapsz fegyót...
"Mi az, hogy "Mi ez a lövészet"?"
Ez? ez barátom egy kérdés, neked megvan a 8 általános?
"Milyen lövészet?" honnan tudjam, mert több féle is van?????
ezért kérdezem, mert én csak itt láttam egy kommentbe.
Barátom... nyelvtanilag nem értelmezhető, a kérdésed!
Éppen az ujjaddal mutattál és kérdezed, hogy "Mi ez a lövészet?"? Vagy találós kérdést tettél fel?
Vegyél nagy levegőt, gondold át még egyszer, mit is akarsz kérdezni és tedd fel újra a kérdést, mert ez egy rakás...
Jó!
Akkor,
RE
Milyen lövészetek vannak?
Hogyna lehet ezekre elmenni?
Ha lessz egy dragunovom, azzal elmehetek? ha igen, melyikre?(ha pl több féle is lenne)
Milyen engedély kell hogy lövészetre járhassak?
vagy egy olyan mint a küzdősport? oda is csak sport orvosi papír kell hogy alkalmas vagyok rá és mehetek, a lövészetre is egy papír kell hogy alkalmas vagyok és mehetek is, és saját fegyvert is vihetek, és azzal is lőhetek ott, vagy csak azzal ami "az asztalon kinn van"?
értemmár mi a szőrszál hasogatásod lényege, ÉN nem vettem észre mire célzol(azt hittem cska simán unalombol b*szakodsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!