Nagyon fáj, ha valakit meglőnek csak ugy paintball fegyverrel?
Figyelt kérdés
Egyik ismerösömmel beszélgettünk, és valahogy szóba jött az önvédelem, és azt mondta, hogy paintball fegvyerrel ha meglőnek akkor többet nem kötsz bele az illetőbe, mert nagyon fáj. Igaz ez? Valahogy furcsán hangzik, hogy utcákon paintball fegyverrel mászkáljak...2010. jan. 15. 19:07
1/6 anonim válasza:
azzal nem tudsz mászkálni, elég nagy. És igen, nagyon fáj, kell is védőruha a játékhoz. Be is lilul meg minden
3/6 anonim válasza:
Egy Magyar Szabvány Légfegyver pl a FÉG LG44 is 7 Joule energiával indít egy töltényt. A Paintpall fegyver 15-17 Joullal lő. Ezért van festék benne. Egy fémgolyó nagy kárt tenne a szervezetbe. Ezért van festékpatron is benne. Nagyon erős ezért fáj is ha eltalál...Én Airsoftos vagyok, de kellemetlen, ha egy 2,5 Joulos Sniperrel hasbakapnak...
4/6 anonim válasza:
hát az tény, hogy fáj, de szerintem nem vészes.. jó, be is lilulhat, de aki nem picsogós, az csak legyint rá.. azért azt megnézném, hogy valaki paintball fegyverrel járkál boltba és a postára..
5/6 anonim válasza:
Én még nem láttam olyan embert, aki paintball fegyverrel rohangálna az utcákon. De a paintballhoz nem véletlenül adnak védőruhát, és még úgy is összeszedhetsz egy-két csinos lila foltot, bár szerintem helyfüggő is, hová kapod a festékpatront. (Karon és lábon nagyon meglátszik és ocsmány módon szívódik fel, tapasztalat.) Szvsz tud fájni, de ha az utcán spontán megtalálna vele valaki, hát...
6/6 anonim válasza:
hát azért nem vészes, én rövidgatyában paintballoztam, igaz felül volt rajtam ilyen ing, amit adtak. Közvetlen közelről hátulról térdhajlaton lőttek (térdeltem), na az eléggé fájt, de csak bepirosodott. Mondjuk amúgysem vagyok lilulós fajta :D Még aznap nyakon is lőttek 2-3méterről, szemből, az se volt kellemes, de egyébként szerintem nem fáj jobban, mint amit bármilyen egyéb sport közben bekaphatsz (pl. foci, tenisz, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!