Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen fegyverrel jó elkezdeni...

Milyen fegyverrel jó elkezdeni airsoftozni?

Figyelt kérdés
valami olcsóbb és hatékonnyabbra gondoltam.
2011. júl. 9. 20:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Mivel kezdő vagy jing gong márkájú autómata (elektromos) fegyvereket javasolnám leginkább az m4 vagy m16 al kezdj. Ez a márka olcsó és jó bármennyire is kínai de nekem jó tapasztalataim voltak ezzel. Ha kevesebb pénzed van akkor kezdj springes (felhúzos) puskákkal mesterlővészként, persze függ attól hogy milyen területre mentek játszani. Cyma márkánál ajánlom az AK-47 est vagy 74 est sokan mondják hogy rossz meg minden pedig nem az!!! haveromé 2 évig bírta mindenféle probléma nélkül. Vagy mp5 öt vvegyél ha épület is van a pályán ahol játszanál. De arra számíts hogy 50000 Ftot fogsz elkölteni mert ugye a fegyverhez kell BB lövedék akkor a legfontosabb védőmaszk és szemüveg, gondolom terepruhát is szeretnél az is 10-15 ezer szóval nem olcsó sport. De érdeklődj ezen kívül a csapatodnál vagy ahol játszanál biztos segíteni fognak a választásban. Én lassan 5 éve airsoftozok most sajnos jelenleg hanyagolom betegségem miatt :( Sok jó játékot kívánok és üdvözöllek az airsoftosok körében ;)
2011. júl. 9. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!