Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft:JG Aug1 vagy JG...

Airsoft:JG Aug1 vagy JG g36c-t vegyem?

Figyelt kérdés

Mind cqb-re és nyílt játékokra is használnám.

Az augnál félek hogy a hosszú cső akadályozni fog épületharcban de az nagyon régóta tetszik mint fegyver és azt venném legszívesebben, a g36c-t viszont már fogtam a kezemben,játszottam vele és elég kényelmes volt.

2018. aug. 4. 07:41
 1/3 anonim válasza:
Én először megnézném, milyen a belsőszerkezetük, v2-es vagy v3-as gearbox van bennük a v3-as jobb a g36c-ben biztos az van. Aztán összevetném az fps számot, azt választanám amelyik az adtok alapján jobb. Ha nagyon hasonlóak az adatok, akkor azt amelyik jobban tetszik, előny ha van rajta sín, akkor nem annyira macerás feltenni a red dotot vagy más célzókészüléket.
2018. aug. 6. 12:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha kezdő vagy akkor egy cyma g36c-t vegyél:) igen, cymát!
2018. aug. 15. 17:25
 3/3 anonim válasza:

A 2. válasz íronak igaza van kezdésnek a cyma a legjobb választás ami sajnos aug ot nem gyárt de viszont g36c t igen ami nemmellesleg nem rossz megbízhatóság és tuningolhatóság szempontjából.

Még utólag meg említeném hogy az aug iránti félelmed hogy hosszú a csöve az nem nagyon igaz mert ez a tipusú fegyver épület harcokban igen kezes és könyedén manőverezhető (én nekem személyszerint a súlyelosztása nemjönn be, de ezt embere válogatja). Remélem tudtam segíteni :)

2018. aug. 21. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!