Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik airsoftot vegyem meg?...

Melyik airsoftot vegyem meg? Ezeket néztem ki.

Figyelt kérdés

Szeretnék egy airsoft pisztolyt venni, nem szánnék rá sokat max. 15ezret. Nem venne részt ilyen komoly háborúkon csak szórakozásra kéne. Én ezeket néztem ki, szerintetek melyik lenne jó választás ?

[link]

[link]

[link]

[link]

Ja meg ez a bevizsgálás, nem értem pontosan hogy van ,tudom mi a célja de nem vágom hogy most anélkül meg se lehet venni az oldalról vagy csak ajánlott mer így tudom bizonyítani hogy csak játék meg stb... ?

2015. jan. 29. 05:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg még ez ? [link]
2015. jan. 29. 05:56
 2/6 anonim ***** válasza:

1.A bevizsgálás nem a te dolgod,azt a bolt már elintézte,erről kapsz egy kártyát a cucc mellé.

2. Ezek közül egyiket se vedd meg! Ezeknél a szán nem mozog,nem élethűek,és a műszaki tartalmuk is kérdéses ennyiért.+20000 és válogass kedvedre.

2015. jan. 29. 17:57
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ !

Az áruk csak azért ennyi mert rugós elven működnek, és nem kell megfizetni azt hogy valamilyen komolyabb rendszerrel üzemelnek (AEG,Gas stb.)meg hogy csak a belseje fém meg szán, a külsejük meg ABS. Ja ezeket minden lövés után fel kell húzni, elég p*csölős.. de nem komoly játékra kell épp azért nem gond hogy nem olyan élethűek meg szépek. Szóval nem lehet lebeszélni :D de egyébként volt már 25ezres Colt M1911 full fém airsoftom ami tényleg elég király volt de most nem szánnék többet rá 15nél. Eléggé utánuk néztem és ez nem a kínai piacos rugós pisztoly kategória ami szét esik ha felhúzod. De nem tudom melyiket lenne a legérdemesebb megvenni úgy hogy HELP!!

2015. jan. 30. 05:15
 4/6 anonim ***** válasza:
2015. jan. 30. 12:12
 5/6 Mikuska Tamás válasza:
CyBergun márkájút ne vegyél
2015. febr. 6. 14:49
 6/6 Mikuska Tamás válasza:
Szerintem vegyél a 44Bázis-on egy Tokyo Marui rugós pisztolyt
2015. febr. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!