Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Szerintetek melyik airsoft...

Szerintetek melyik airsoft fegyvert vegyem meg 12 évesen?

Figyelt kérdés

CYMA AK-47

JG G36c

JG G36k

Dboys M4

2013. nov. 7. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is most akarok, én g36c t veszek. A k verió az hosszabb, kicsit pontosabb, de nehezebb is. Viszont tuningolás/hézagolás után a c verzió is lesz olyan pontos :)
2013. nov. 7. 21:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak grammokkal nehezebb a K verzó. Nekem G36K van eddig csak jó tapasztalatokkal, a JG kitett magáért! ;D
2013. nov. 10. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:

12évesen semelyiket! Nem véletlenül lehet legkorábban 16+tól játszani. Ha valaki nem is ennyi,de meg van 14,akkor ok,hogy játszik,de én nem lövöldözök12 évesekre. Ha van legalább egy tapasztaltabb játékos,aki érti a szabályokat,és tudja ,hogy veszélyes,akkor ha épp elméjű nem enged játszani. És ezt most nem viccbôl írom,lehet rám nem hallgatni,de ha lesz veled valami (ne adj Isten kiviszik a szemed,eltörik a lábat),akkor bizony elsôdlegesen a nagykorút,vagy a szüleidet veszik elô (akiknek szintén lehetne annyi sütnivalója,hogy nem enged,de ezt ne firtassuk...). Várjál még,ne félj,nem fog megszűnni az airsoft. :)

Ui: nem kell naponta kiírni,havonta ha jönn annyi airsoftos kérdés,hogy megtelik egy oldal

2013. nov. 12. 23:04
 4/4 anonim válasza:
Teljesen egyetértek. Semmiféleképp ne kezdj bele az airsoftba mert ez tényleg egy veszélyes sport.
2013. dec. 3. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!