Szerintetek milyen airsoft fegyvert vegyek 12 évesen? (többi lent)
Figyelt kérdés
AEG típusú gépfegyvert szeretnék venni max 35000-40000 FT ig lehetőleg fém legyen. Erdőbe játszanák vele meg elmennék játékokra. Egy kezdőnek mit ajánlotok???2013. nov. 6. 11:17
1/4 anonim válasza:
ez nem fém de jó fegyver kezdőknek is ajánlják
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi de én mindenképpen fémet szeretnék mert félek hogy az ABS könnyen törik :). Én még gondolkodtam CYMA AK-47 esen ami viszont fém de kínából hoznák. Úgyhogy 20.000 forint + vám + postaköltség. De annak meg az előagya a markolata meg a tusa ABS (műanyag). de találtam full metal,real wood osat is de az 40.000FT + postaköltség + stb.
2013. nov. 6. 19:18
3/4 JConor válasza:
A G36C nem fog eltörni az nagyon jó cucc ha nem bántotd kalapáccsal nem lesz semmi baja nem véletlenül sok helyen azt tudod bérelni. Javaslom minnél könnyeb fegyvert vegyél ha komolyan gondolod a játékot mert ha 3 órán át cipeled a 4 kilós vasdarabot az életedet is megutálod majd pláne, hogy nem fogsz tudni célozni vele ha elfáradtál. Amúgy hol engednek 12 évesen pályára? érdekelne az unokaöcsém miatt ő is jönne de a korhatár az korhatár...
4/4 A kérdező kommentje:
Tapolcán osztálytársaimmal csináltunk egy airsoft egyesületet és úgy az embereket betennék kettő csapatba. Meg bármilyen játékra elmehet 18 és alati ha az egyik felnőtt aki játszik felelősséget vállal rá
2013. nov. 7. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!