Airsoft sniper! Melyiket vegyem: cyma 702, cyma 701, well mb03, a&k s24?
Melyiket érdemes venni? Melyik a legerősebb? Melyik a legpontosabb? Melyik a leginkább megbízható, legtartósabb?
Köszi előre is.
Haveromnak a&k m24-e van,lőttem is vele. Nagyon masszív,pontos,jól tuningolható. Ha érdekelne a mesterlövészesdi valószínűleg ilyet vettem volna.(de én inkább mk18-at vettem)
Cyma egész jó,de az inkább az AK és Dragunov szériában érdemes.
Well-t nem vennék,túl gyanusan olcsó=valószínűleg egy hulladék a belseje.
Inkább vennék használtan egy jó minőségűt mint egy ilyen vackot.
De te döntöd el mire költöd a pénzed.
Nem airsoft meccsekre használnám, otthoni lődözésre lenne. Olvasgattam az a&k s24-ről, egész jókat írnak, de valahol mintha azt írták volna, hogy görbe a csöve. Na most ez igaz-e egyáltalán azt se tudom, mindenesetre fontos a pontosság, mint az erő egy picivel (de sörösdobozt lyukassza ki azért). Használton is gondolkodtam, de az eléggé zsákbamacska nem akarom, hogy átb.sszanak. meg láttam egy másikat még, árban ez már a felső határ hakkotsu m40a3, erről tudsz valamit?
ja, és köszi a választ
Sörösdobozt kilyukassza még a kispisztoly is.
Nem ferde a cső,haveromnak legalábbis nincs ilyen gondja. Max gyári hiba lehet. De az a&k évről évre egyre jobb minőségű cuccokat készít szóval régebbi kommenteket nem érdemes olvasgatni róla.
Legtöbb mesterlovesz a&k m24-gyel kezd,de sokan maradnak is ennél annyira jó.
Ja és az m40...
Van egy ismerősöm akinek ilyen van,szét van neki tuningolva,durva cucc. A hokkatsurol még sose hallottam,de a nevebol arra következtetek hogy japán lehet. Viszont ha japán akkor valószínűleg elég jó lehet.
De ha csak kerti lovoldozesre kell akkor teljesen felesleges kidobni ilyenre a pénzt. Az a&k m24 tökéletesen megfelel a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!