Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Airsoft sniper! Melyiket...

Airsoft sniper! Melyiket vegyem: cyma 702, cyma 701, well mb03, a&k s24?

Figyelt kérdés

Melyiket érdemes venni? Melyik a legerősebb? Melyik a legpontosabb? Melyik a leginkább megbízható, legtartósabb?

Köszi előre is.

2016. máj. 29. 18:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

softair.hu-n nézz körül, használtan tudsz venni jó fegyvereket. airsoftos fórum, nem nagyon b*sznak át, a lényeg hogy ne olyantól vegyél fegyvert aki pár hónapja regisztrált :D meg megtudod nézni hogy az adott emberke milyen témában mit írt. így kitudsz alakítani róla egy képet :) a legjobban akkor jársz ha az admin rak ki valamit és azt veszed meg :D azok tuti nem vernek át. jaa és ha van rá lehetőséged személyesen bizniszelj, nézd meg a fegyvert élőben.

egyébként a cymának az m14esei nagyon jók, azokat is lehet ám DMR-esíteni ;)

guglizz rá, van 1-2 szép darab

2016. jún. 1. 00:57
 12/18 anonim ***** válasza:
jaa még annyi hogy a well az sz*r. nem személyes tapasztalat de a pl a csapatban sokan panaszkodtak a well márkájú fegyverekre.
2016. jún. 1. 00:59
 13/18 A kérdező kommentje:
mindenképp megnézem akkor az oldalt, köszönöm
2016. jún. 1. 01:14
 14/18 A kérdező kommentje:
megnéztem, hát.. elég borsos az áruk :D
2016. jún. 1. 01:32
 15/18 A kérdező kommentje:
#9: és az m40-en mit tuningolt? Hol szerzett hozzá alkatrészt?
2016. jún. 1. 14:56
 16/18 anonim válasza:

Mesterloveszbe springeset érdemes venni.

Hát ő kb a fél belsejét kicserélte brutális alkatrészekre.

De én nem értek a sniper puskákhoz annyira.

2016. jún. 1. 15:39
 17/18 A kérdező kommentje:
igen, mindenképp springesben gondolkodtam. hát, a tuning az nálam nem opció, max hop up gumit, esetleg csövet csreélnék, már ha megéri. nem vagyok airsoftos, nem is vinném airsoft meccsekre, viszont a hobbim a fegyverek, airsoft pisztolyom már volt, szeretek vele célbalőni, de puskám még sose volt, ezért szeretnék egyet.
2016. jún. 1. 17:27
 18/18 anonim válasza:
Nekem Well Mb03-om van nagyon jó full fém (szinte minde fém rajta a tus kivételével, de nagyon jó minőségű). Én raktam bele egy 6.01 mm átmérőjű csövet és 0.20-sal lett 470 fps. Tehát nagyon jó kis fegyó és az ára is jó.
2016. jún. 17. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!