Bmx moongose kerdes?
van egy kis problemam,szoval hogy van uj egy bmx moongosem de rakerestem itt GYIK-on bmx-re s a moongosra sokan mondjak h szar csak kezdoknek jo meg minden,nekem NEM foleg bmx-ezesre kell legyen egy bringam s tudjak vele menni s par cselt is hozza,szal sztem jo a jargany:D.
Miert baj az hogyha nehez? Sztetek rosszul dontottem?
Ja es tudnatok adni egy bunny hop-hoz jobbacska leirast
eleg tomoret kaptam thx
ertelmes valaszokat es ne rakjatok fel a fuckyeahGYIK-ra :D
Nem olyan rossz a Mongoose, mint amilyennek mondják. Főleg mostanság, eléggé megerősödött.
Hát annyiban rossz egy nehéz bringa, hogy több erőkifejtést igényel egy-egy trükk, mint egy pro 9-10 kilós bicónál. Na meg nem csak a súly a lényeg, hanem az alkatrészek tartóssága ár/érték aránya- meg ilyenek.
Szerintem jól döntöttél, a mongoose még mindig jobb, mint egy noname kinai szar.
Bunny-t úgy csináld, hogy felrántod a kormányt (kikapod manualba) majd előre lendülsz és húzod magad után a hátsó kereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!