Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Bmx moongose kerdes?

Bmx moongose kerdes?

Figyelt kérdés

van egy kis problemam,szoval hogy van uj egy bmx moongosem de rakerestem itt GYIK-on bmx-re s a moongosra sokan mondjak h szar csak kezdoknek jo meg minden,nekem NEM foleg bmx-ezesre kell legyen egy bringam s tudjak vele menni s par cselt is hozza,szal sztem jo a jargany:D.

Miert baj az hogyha nehez? Sztetek rosszul dontottem?

Ja es tudnatok adni egy bunny hop-hoz jobbacska leirast

eleg tomoret kaptam thx

ertelmes valaszokat es ne rakjatok fel a fuckyeahGYIK-ra :D

2010. jún. 17. 17:26
 1/3 A kérdező kommentje:
jah nemhiszem kozeljovoben vennenek ugy brringat nem vagyunk olyan passzba xD
2010. jún. 17. 17:30
 2/3 A kérdező kommentje:
elírtam a mongooset ne harapjátok le a fejem :p
2010. jún. 17. 17:39
 3/3 anonim válasza:

Nem olyan rossz a Mongoose, mint amilyennek mondják. Főleg mostanság, eléggé megerősödött.

Hát annyiban rossz egy nehéz bringa, hogy több erőkifejtést igényel egy-egy trükk, mint egy pro 9-10 kilós bicónál. Na meg nem csak a súly a lényeg, hanem az alkatrészek tartóssága ár/érték aránya- meg ilyenek.

Szerintem jól döntöttél, a mongoose még mindig jobb, mint egy noname kinai szar.

Bunny-t úgy csináld, hogy felrántod a kormányt (kikapod manualba) majd előre lendülsz és húzod magad után a hátsó kereket.

2010. júl. 3. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!