Kettlebellesek! Egy kérdés?
Figyelt kérdés
Már járok edzésekre egy ideje,uh itthon is simán tudnám csinálni még hatékonyabban,mint ott,meg minek fizessek már érte,ha megy.
Itthon időzítőre csinálnám és kombinálnám ugrókötéllel.
Szeretnék itthonra venni egy 16 kilós kettlebellt,de annyi fajta van,hogy nem tudok választani.
Amit edzésen használunk azt drágának találom.
Ajánlhatnátok néhányat,vagy linkelhetnétek,hogy nektek milyen van.
Köszönöm a válaszokat
2011. nov. 1. 22:02
1/4 anonim válasza:
Azt vedd amit az edződ javasol. Próbálj ki nála párat és azután dönts! Olcsót, gagyit, sz*rt ne vegyél. Én 20.000Ft-ért vettem a 16 kilósomat, de megérte!
2/4 anonim válasza:
Ja és a legfontosabb 3 hónapot legalább járj végig edző mellett! Csak utána csináld egyedül!
3/4 anonim válasza:
Van most a vaterán egy tölthetős,azt érdemes lenne megvenni.
4/4 N0rbi04 válasza:
Én Spartan kettlebellt vettem. 7k körül volt a 12kg-os, 16-os olyan 11k Ft. Sima fekete nem festett. Nekem megfelel. Egy golyó fogantyúval. Nem tudom mit lehet ezen elrontani. Vannak ezek a belül üregesek, na olyant ne vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!