Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen étkezés kell Crossfit-hez?

Milyen étkezés kell Crossfit-hez?

Figyelt kérdés

A célom a fogyás és az állóképességem erősítése. Viszont nem tudom, h CrossFit esetén miből kell többet ennem és másból kevesebbet, h jó legyen az étkezésem, de közben össze ne essek az edzéseken. Ma megyek 2x, az első órát még nagyon élveztem. Odafigyelek a kajára, igyekszem mindenből azért fogyasztani, de egészséges verziókat. A CrossFit igényli mondjuk, h több szénhidrátot egyek? Vagy mi a menete az étkezésnek?

Köszi a válaszokat :)

24/L

2018. máj. 15. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
nektek vascsövet kell enni
2018. máj. 15. 11:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Neked pedig agyat "növeszteni". Hajrá!
2018. máj. 15. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Fogyni akkor fogsz, ha összességében kevesebb energiát viszel be, mint amennyit elhasználsz. Viszont az edzés energiaszükségletét fedezni kell. Edzés előtt 1-2 órával érdemes több szénhidrátot bevinned, hogy edzés alatt ne éhezz el.

Szerintem tetszeni fog a második edzés is. Meg a többi. Hajrá!

2018. máj. 15. 12:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Bizakodó vagyok, ha már az első edzés ennyire tetszett :)) Főképp ez is érdekelt, h edzés előtt hány órával egyek, h ne feszítsen a kaja a hasamban :)) Köszi szépen a hasznos választ! Ment a zöld kéz :)
2018. máj. 15. 13:10
 5/5 A kérdező kommentje:
A 2. edzés is éppen olyan jó volt mint az első, úgyh ma megyek a 3-ra :D Brutál izomlázam van, de imádom. Sajnos az oda-vissza 5 burpee-t nem bírtam, mert nagyon leesett a cukrom.. :/ de talán ha lassabban, odafigyeléssel csinálom legközelebb és alaposan, akkor legközelebb nem lesz gond :)) Nem csüggettem el, ez még nem vette el a motivációmat :))
2018. máj. 17. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!