Mindenkinek ilyen a hasa, az, hogy a második képen be van húzva már más dolog.
2010. jún. 14. 10:47
2/9 anonim válasza:
offszezonban nems szálkásak, versenyszezonban pedig szálkásak és nincs ekkora hasuk, nemlehet egy életen át keresztül diétázni hogy szálkás maradj...
2010. jún. 14. 11:37
3/9 anonim válasza:
némelyik szteroid mellékhatása lehet. Ezt még anno Dave Palumbo vallotta be amikor megkérdezték miért olyan nagy a bele... Ő az aki, büszkén valott a szteroidokrol világéletében.
2010. jún. 14. 12:11
4/9 Gyakor válasza:
Úgy tudom, hogy a növekedési hormont szedőknél jelentkezik, láttam már ilyet én is. Megnő tőle a belük, de afölött van a hasizom, ezért hiába hordó alakú a hasuk, mégis kockás. Versenyeken persze figyelnek rá, hogy behúzzák, de látszik az néha. Pl itt 3.22-nél, mikor feláll és 3.30-nál, amikor letérdel.
2010. jún. 16. 10:09
5/9 A kérdező kommentje:
De régen is szedtek szteroidot a versenyzők,és rengeteget ettek,nekik mégsem volt olyan a hasuk,mint egy kismamának.Szerintem nem sokan tudnák a mai nehézsúlyúak megcsinálni a Franke Zane féle hasbehúzásos pózt.
Köszi az eddigi válaszokat.
2010. jún. 16. 10:43
6/9 anonim válasza:
Azért kerek a hasuk mert izmos. Van egy szint amikor kockás és lapos, de ha verenyzik akkor a méret a lényeg és ezért sok rajta az izom.
De az a baj, hogy mindenki csak a szteroidokról beszél, és nem gondol bele abba hogy másnak van hozzá akarata hogy kigyúrja magát. Ezek a mai emberek nem szteroidoznak, hanem edzenek, és bőven van kitartásuk azért lettek ekkorák.
2010. jún. 16. 12:32
7/9 anonim válasza:
a növi egyik mellékhatása a nagy has, ezt hallottam
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!