Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A versenyszerű testépítőknek,...

A versenyszerű testépítőknek, miért olyan nagy és kerek a hasuk?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy a régi versenyzőknél 20-30 kilóval nehezebbek a maiak,de ez a sport az arányokról is szól.

[link]

Példáúl ő meg tudná csinálni ezt a pózt?

[link]

Köszönöm a válaszokat!

2010. jún. 14. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek ilyen a hasa, az, hogy a második képen be van húzva már más dolog.
2010. jún. 14. 10:47
 2/9 anonim ***** válasza:
offszezonban nems szálkásak, versenyszezonban pedig szálkásak és nincs ekkora hasuk, nemlehet egy életen át keresztül diétázni hogy szálkás maradj...
2010. jún. 14. 11:37
 3/9 anonim ***** válasza:
némelyik szteroid mellékhatása lehet. Ezt még anno Dave Palumbo vallotta be amikor megkérdezték miért olyan nagy a bele... Ő az aki, büszkén valott a szteroidokrol világéletében.
2010. jún. 14. 12:11
 4/9 Gyakor ***** válasza:
Úgy tudom, hogy a növekedési hormont szedőknél jelentkezik, láttam már ilyet én is. Megnő tőle a belük, de afölött van a hasizom, ezért hiába hordó alakú a hasuk, mégis kockás. Versenyeken persze figyelnek rá, hogy behúzzák, de látszik az néha. Pl itt 3.22-nél, mikor feláll és 3.30-nál, amikor letérdel.
2010. jún. 16. 10:09
 5/9 A kérdező kommentje:

De régen is szedtek szteroidot a versenyzők,és rengeteget ettek,nekik mégsem volt olyan a hasuk,mint egy kismamának.Szerintem nem sokan tudnák a mai nehézsúlyúak megcsinálni a Franke Zane féle hasbehúzásos pózt.

Köszi az eddigi válaszokat.

2010. jún. 16. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Azért kerek a hasuk mert izmos. Van egy szint amikor kockás és lapos, de ha verenyzik akkor a méret a lényeg és ezért sok rajta az izom.

De az a baj, hogy mindenki csak a szteroidokról beszél, és nem gondol bele abba hogy másnak van hozzá akarata hogy kigyúrja magát. Ezek a mai emberek nem szteroidoznak, hanem edzenek, és bőven van kitartásuk azért lettek ekkorák.

2010. jún. 16. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
a növi egyik mellékhatása a nagy has, ezt hallottam
2010. jún. 16. 14:32
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, ott van a 2. képen lévő fickó!

2013. máj. 29. 13:46
 9/9 A kérdező kommentje:

az reg park ember,nem frank zane:D

meg amúgy is,parknak nem volt vemhes hasa,mint a maiaknak.

2013. jún. 1. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!