Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Box+birkózás kombó?

Box+birkózás kombó?

Figyelt kérdés

1 évig kickboxoltam nagyjából.

De abba kell, hogy hagyjam mert felköltöztünk Pestre.

Most kezdek el dolgozni.

Elég jó fizetés szerintem. De nagyon "lehetetlen időben kell dolgoznom. 11-23 ig. Vagy 22 attól függ.

Ezért szerintem személyi edzés lesz belőle. Ha ezt meg tudom oldani.

Mindenképp jó edzőt szeretnek, energia befektetés nem szamit.

Penz is megoldhato.

Birkózásra és ökölvívásra gondoltam.

Ezeket egyben lenne érdemes elkezdenem vagy külön-külön?

Ha egybe kezdem akkor TALAN ha találok edzőt aki szán ram idot szombaton is akkor 3-3 as leosztásban tudom csinalni heti szinten vagy 4-2. A lenyeg hogy 6 edzes egy heten.

A célom részben önvédelem másrészt pedig ha sikerul odaig jutnom akkor mindenkepp szeretnek versenyezni, ha csak amatőr szinten is.

Szóval így lenyeg, hogy hogyan lenne erdemes csinalnom vagy vannak esetleg javaslatok hogyan tudnam jobban vagy maskepp kombinalni, csinalni?

Lehetoleg tapasztalt vagy hozzáértő emberek írjanak!

Koszonom szepen!

2018. márc. 20. 11:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

189 cm vagyok és 98 kg, szóval egyébként boven szeretnek súlyt is leadni, de az elsődleges cél az önvédelem aztán a versenyek.

A sambo otlet nagyon megtetszett de utána megint osszezavarodtam.

Szeretnek akkor inkább bővebb részletes választ és indokot kapni ha valakinek lenne ennyi ideje, hogy akkor mit lenne erdemes csinalnom és mit nem és miert?!

2018. márc. 22. 15:33
 12/13 anonim válasza:
Nekem is ilyenek a paramétereim. Bár küzdősportokhoz nem értek, de ha fogyni akarsz, eljárhatnánk futni vagy biciklizni
2018. márc. 22. 16:05
 13/13 palilaci ***** válasza:
Jo az a sambo. Menj le az edzesre aztan meglatod ott milyen szinvonalon oktatnak. De nem hiszem, hogy kulonosebb baj lenne vele.
2018. márc. 22. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!