1/10 anonim válasza:
Miért, a vitorlázóknak honnan van?
2/10 anonim válasza:
Ha válaszolsz arra, hogy másnak honnan van pénze, akkor megmondom.
3/10 A kérdező kommentje:
De olyan sok?
Már nem azért
2018. febr. 15. 19:25
4/10 A kérdező kommentje:
Munkából annyi?
Csak mert hegymászó akarok lenni
2018. febr. 15. 19:25
5/10 anonim válasza:
Nem csak a munkájuk olyan hogy belefér ilyesmi,de az is hogy lazán el tudnak onnan jönni 2-3 hónapra mászni.Menő vállalkozók,vagy vezető beosztású palik akinek nem a havi rezsi előteremtése a fő problémájuk.
7/10 anonim válasza:
Szponzori pénzekből tudják fizetni egy-egy nagyobb hegy megmászását.
8/10 anonim válasza:
Szerintem az 5. + a 7. válaszadó leírta a választ. Ennyi, nincs mit ragozni - jó helyre születtek :)
9/10 anonim válasza:
Én sokáig nem is tudtam,hogy ismertem olyat aki nem jött haza a Himalájáról.
Ő orvos volt.
10/10 Juliusz48 válasza:
Akit komolyan érdekel az mindent annak rendel alá. dolgozik keményen, és nem a bulikra meg kész kajára szórja el a pénzét, Keres egy klubot és részt vesz keményen a felkészülésben. Amennyiben megvannak az adottságai (kis súly, nagy izomerő) és vállalja is a vele járó nehézségeket, előbb utóbb bekerül az egymást segítő elhivatottak csoportjába és lesz szponzor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!