A hivatásos hegymászóknak miből van pénzük vagy hogyan szereznek pénzt arra, hogy pl. a Himalájában megmásszák az Everestet? Én úgy tudom ez egy elég tetemes pénzösszeg, ha csak az engedély árát, megy a felszerelést nézzük akkor is.
Figyelt kérdés
Mert pl.: az Ég és Jég című könyvben személyenként 65.000 dollár volt, amit ki kellett fizetniük.2018. jan. 18. 23:01
1/4 anonim válasza:
Egyrészt a magashegyi mászás a gazdagok sportja. Aki viszont nem pénzes, az vagy kutató, és valamilyen intézet finanszírozza az efféle túrákat, vagy pedig átlagjóska keres magának szponzort, aztán vagy talál, vagy nem.
2/4 anonim válasza:
Reklám, tv, filmek, könyvek, támogatók...
3/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat.
2018. jan. 19. 18:11
4/4 anonim válasza:
az új holtpont-ban bankot raboltak az ilyesmik finanszírozásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!