Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Melyik utcai onvedelem kepzes...

Melyik utcai onvedelem kepzes a legjobb noknek? Olyat keresek, ami mar akar 1 honapos gyakorlas utan is hasznalhato tudast ad.

Figyelt kérdés
Inkabb a technika, a mentalis kepzes resze erdekel, nem sportot keresek. Allokepessegem es eronletem jo, kicsi koromtol kezdve sportolok, volt benne kickbox is. (Szivesen vennem, ha oktatok illetve rendorok is valaszolnanak, hogy melyik az, ami bevalik a valo eletben is)

2018. febr. 7. 15:13
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Viperát , sprayt könnyen be lehet szerezni . Az első kettőre kell igazán rágyúrni . Az utolsó kettő már csak " mentőöv " , kivéve a futást mert az legyen az első hogy kialakíts egy menekülő utat . Ha el tudsz menekülni , ne habozz hanem tipli . Ne látszódjon rajtad ékszer se olyan dolgok amire szemet vethetnek . Hagy egy csekély összeget olyan helyen , hogyha ki akarnak rabolni akkor látszólag azt tudd odaadni , így mentve a nagyobb értéket , telefon is lehet néma üzemben ill kikapcsolva .
2018. febr. 11. 15:16
 22/32 A kérdező kommentje:
A vipera legalis egy civil szamara?
2018. febr. 12. 16:28
 23/32 anonim ***** válasza:
Annyira nem , legalábbis nem jó magadnál hordani , de nem vészes annyira .
2018. febr. 12. 17:14
 24/32 anonim ***** válasza:
Vipera jelenleg közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek számít, ezért ha közterületen hordod akkor az szabálysértés. Emellett inkább támadó fegyver, mint önvédelmi eszköz. Plussz viperával egyáltalán nem olyan egyszerű hatékonyan küzdeni. Meg lehet nézni a svéd "rendőr" nőket, rakat vicces video van fent a neten, hogy hogyan szerencsétlenkednek vele, többüktől el is veszik.
2018. febr. 14. 13:22
 25/32 A kérdező kommentje:

Koszonom, Honved, Vipera nincs tervben, mert kepzes nelkul csak magamat kolintanam fejbe esetleg :)

Plusz nem szeretnem, ha meg engem buntetnenek meg ezert.

2018. febr. 14. 19:51
 26/32 sensei165 válasza:
33%
Szerintem a Turán-Jitsu megfelelő, egy magyar ember az alapítója. Nagyon hatékony önvédelem. Sok helyen nem tanítják, de már egy két hónap alatt nagyon jó önvédelmi technikákat lehet tanúlni.
2018. máj. 26. 14:15
 27/32 A kérdező kommentje:
Koszonom, sensei, utana fogok nezni :)
2018. szept. 23. 15:51
 28/32 anonim válasza:

Régebben én viperaval járkáltam de meguntam cipelni, nehéz elrejteni is és tokban egy táskában szabad manapság már hordani,nőknek nem is ajánlatos elővenni mert a végén lehet hogy elveszik tőled

és agyonvernek vele, gázspray az jól jöhet de nem elég mert lehet hogy meg sem érzi egy drogos zombi, vagy ha fúj a szél akkor te is kaphatsz belőle, vannak már masszát nagy nyomással kilövő pisztolyok de azok nagyok es drágák,így hát maradnak második önvédelmi eszköznek amik nincsenek a tiltó listán, pl. egy kis táskában is el rejtheto flexibilis víz cső

2020. márc. 5. 21:05
 29/32 anonim válasza:

Régebben én viperaval járkáltam de meguntam cipelni, nehéz elrejteni is és tokban egy táskában szabad manapság már hordani,nőknek nem is ajánlatos elővenni mert a végén lehet hogy elveszik tőled

és agyonvernek vele, gázspray az jól jöhet de nem elég mert lehet hogy meg sem érzi egy drogos zombi, vagy ha fúj a szél akkor te is kaphatsz belőle, vannak már masszát nagy nyomással kilövő pisztolyok de azok nagyok es drágák,így hát maradnak második önvédelmi eszköznek amik nincsenek a tiltó listán, pl. egy kis táskában is el rejtheto flexibilis vízcső

2020. márc. 5. 21:05
 30/32 anonim válasza:
Elnézést a benazasért, tehát egy flexibilis vízcső jó nagy anyacsavarral a végén, egy kis gyakorlás után fejen lehet kóstolni vagy arcon a támadót vele rendesen nem kell hozzá nagy érő, vagy egy kissebb méretű hegyes olló is tud meglepetést okozni.
2020. márc. 5. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!