Melyik utcai onvedelem kepzes a legjobb noknek? Olyat keresek, ami mar akar 1 honapos gyakorlas utan is hasznalhato tudast ad.
Koszonom, Honved, Vipera nincs tervben, mert kepzes nelkul csak magamat kolintanam fejbe esetleg :)
Plusz nem szeretnem, ha meg engem buntetnenek meg ezert.
Régebben én viperaval járkáltam de meguntam cipelni, nehéz elrejteni is és tokban egy táskában szabad manapság már hordani,nőknek nem is ajánlatos elővenni mert a végén lehet hogy elveszik tőled
és agyonvernek vele, gázspray az jól jöhet de nem elég mert lehet hogy meg sem érzi egy drogos zombi, vagy ha fúj a szél akkor te is kaphatsz belőle, vannak már masszát nagy nyomással kilövő pisztolyok de azok nagyok es drágák,így hát maradnak második önvédelmi eszköznek amik nincsenek a tiltó listán, pl. egy kis táskában is el rejtheto flexibilis víz cső
Régebben én viperaval járkáltam de meguntam cipelni, nehéz elrejteni is és tokban egy táskában szabad manapság már hordani,nőknek nem is ajánlatos elővenni mert a végén lehet hogy elveszik tőled
és agyonvernek vele, gázspray az jól jöhet de nem elég mert lehet hogy meg sem érzi egy drogos zombi, vagy ha fúj a szél akkor te is kaphatsz belőle, vannak már masszát nagy nyomással kilövő pisztolyok de azok nagyok es drágák,így hát maradnak második önvédelmi eszköznek amik nincsenek a tiltó listán, pl. egy kis táskában is el rejtheto flexibilis vízcső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!