Mit sportoljak az alábbiak mellett és a célom érdekében?
Sziasztok!
Jelenleg falat mászom, elkezdtem Paul Wade fegyencedzés című könyvét és most fogok elkezdeni futni. Jelenleg már fogytam 9 kg-ot fél év alatt, de még olyan 10-14-et szeretnék leadni. Jelenleg 168-9cm vagyok és 74 kg. Lány vagyok. Ez egy célom. Továbbá pár éven belül szeretnék spartan racen részt venni illetve parkourözni megtanulni (meg annyi extrém sportot kipróbálni, amennyit lehet 🙈).
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mit sportoljak még ezek mellett, ami megadja a kellő erőnlétet, nem unalmas (adrenalinfüggö vagyok 😅) és segít a további fogyásomban. Gondoltam crossfitre, de az nagyon szabályozott, és nem szeretem a pontos időbeosztásokat és a szoros szabályokat. Néztem küzdősportokat, harcművészeteket, de nem tudok választani. Lövészetet is szívesen tanulnék, vagy lovagolni járni, de nem tudom melyik lenne a legjobb. Szerintetek?
(Debreceni vagyok)
Köszönöm a válaszokat.
#1: Hobbiból sportolok, és nem mindet űzöm állandóan. Pl. futni csak heti 1x 1-1,5 órát tervezek. A fegyencedzésre is csak ennyi időt szánok. Mászni viszont heti 3-4x is el szoktam menni 2-3 órákra, így ez a fő sportom. És igen is érek el benne és a többiben is fejlődést és sikereket, de nyilván nem leszek olimpikon. A következő sportot is csak azért szeretném elkezdeni hogy felkészítsem magam a parkourre és spartanra, de azok nem egyértelműen nem lesznek olyan szintűek mint a mászás.
#2: Megindokolnád légyszi a válaszod? Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!