Küzdősportolók ti csináltok más sportot is a küzdősport/harcművészet mellett?
Nei Kung (csontfeledzés immár 5 éve). Régebben kriketteztem is.
Tudom, hogy a Kérdező kérte, hogy sulis tesiórás példát ne hozzak fel. De nálunk az egyetem a tesióra és a testnevelés tantárgy teljesen más volt. Ott nem általános tipikus tesióra van, hogy egyik órán például focizunk, a másik órán távolugrás, a következő órán pedig kosárlabda. Ott egy adott sportágat kellett választani (volt többféle), és ez lénmyegében olyan volt, hogy szó szerint suli után elmentél heti 2-3 alkalommal edzésre. Így egy szemeszter erejéig (azaz fél évig), amerikai futballoztam. Küzdősport nem volt a választékban.
Jelenleg pedig baseballozok is. Ezt azért csinálom, mert nem régiben épült egy pálya a közelemben, sőt a baseball-pálya konkrétan a telekszomszédom (majdnem a kertem végében van). Semmi komoly, pici amatőr klub, csupa hobbystákból. Mivel nekem van egy pici krikett múltam, így nem annyira nehéz nekem ez a fajta játék. Igaz még csak 1 hónapja nyomom, de egész klassz. :)
Mielőtt elkezdtem
küzdősportokat/harcművészeteket tanulni atletizáltam három évig és versenyszinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!