Milyen küzdősportot vagy harcművészetet ajánlanátok, ha?
Én az apró termeted miatt a Wing Tsunt mondanám. Van hozzá tartozó értékrend, de nem táncszerűek a mozdulatok, nagyon nem. Órán nem meditálunk, azzal nem húzzuk az időt, de a mesterek tanulnak ilyesmit, érdemes lehet rákérdezni.
Mindjuk a WT kegyetlen bonyolult, nem ösztönszerű, nagy nehéz megtanulni. Ebből adódóan sokan nem képesek rá, így amit nem tudnak, azt más stílusból elvett dolgokkal pótolják. Láttam én már boxal keverni, ami szinte nevetséges, mert teljesen az ellentéte. Sajnos nagyon sok "mester" van, aki nem ért ahhoz, amit csinál, de úgy van vele, hogy azért tanít, mert abból van a pénz... Ez engem nagyon sokszor elszomorít, mert ez a stílus kegyetlenül halálos tud lenni, és pont az apró, törékeny embereknek találták ki. Ha sikerül jó mestert találnod, én mindenképpen csak ezt ajánlom (nekem több próbálkozásra sikerült), ha meg nem, akkor eszedbe ne jusson. Tényleg.
Attól még, hogy valaki nem tud főzni a főzés nem rossz, de ha pocsék kaját meg nem eszem...
Taekwondo, Wing Tsun, esetleg Kick box, Aikido. ami neked való lehet az alapján, amit leírtál magadról.
Semmiképpen ne: Karate, box, Mu thai, birkózás (a testalkatod alapján).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!