Milyen Harcművészetet/küzdősportot válasszak az alábbiak közül?
Szóval,van Box, ez tetszik is, de szeretnék valami mást is kipróbálni.
akkor van Taekwondo,de nemis tudom, amint láttam edzésen sok fiatal volt..,csak fiatal.
ott a wing tsun, nem CHUN.. voltam egy edzésen, volt sparring stb stb,de az a sok varázslás nem hatott meg,ide tekerem oda tekerem, addig 6x keresztbeverhettem volna a nagy si fut :D
és ami közt inkább vacilálok az a kyo, vagy a kick box, mind két edzés/közösség tetszett,de nemtudom,hogy melyiket válasszam, a kyo felé hajlok inkább az sokkal másabb.. szerintetek jó döntés? vagy maradjak a boxnál ha csak ezek a lehetőségek vannak..?
ja, és van Judo is, elfelejtettem irni,de edzésen nem voltam, nemtudom,hogy milyen
21/F
A judón fogadnának? Mert akkor box+judo.
Ha nem, akkor a kick boxot érdemes a box mellé venni.
Ju jutsu, aikido, krav maga nincs? Ezek is jók a box mellé. :)
Hát függ hogy mit akarsz tudni az ökölharc mellé.
Ha rúgni akkor kick box, vagy kyo.
Csak az a baj hogy mind kettőnek van előnye meg hátránya is.
kick box: a boxhoz illeni fog nagyon, ütésekben te már pro leszel ott (ha régóta boxolsz) de a rúgások csak felsőtestre mennek, ami utcán nem a legjobb.
kyo: a boxhoz nem nagyon illik, de rúgni mindenhova tanít.
Vagy pedig judo, akkor nem tudsz rúgni, de talán a testharc többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!