Ezek a küzdősportok mennyire válnak be?
Csak azért kérdezem, mert egy ismerősöm jár kick-box edzésre. Nemrég óta nyomja. És mondja, hogy ez jó testmozgás, meg ha beléd kötnek, leakarnak verni, akkor meg tudja magát védeni.
Én nem akartam szemét lenni, de nekem volt pár afférom és tudom, hogy általában egy járókelőre úgy mennek rá, hogy legalább ketten és van náluk valami ütő vagy szúró fegyver. Nem mondom, hogy mindig így van, de ezek a csávók a túlerőben hisznek általában. Mit ér ilyenkor egy küzdősport, harcművészet?
Kedves Magyar Honvéd! Nem tudom miért nem akarod beismerni hogy sokat ér a küzdőharc a mai világban és miért fogod a radikális példákat meg a börtöntöltelékeket, biztos van rá okod... viszont az hogy 8-10 évet börtönviselt emberrel találkozz az utcán megint olyan példa amire pár % esélyed van, ugyanis azok nagy része börtönben marad vagy ha szabadul csinál valamit amiért bevarrják egyből. Persze ha nem a dagadt kan cigányokra gondolsz a 8 kerből akiken annyi izom van mint rajtam haj (kopasz), de persze erre is van esély hogy egy ilyennel találkozz hisz miért is ne, azonban te szerintem sokat láttad a vitathatatlan 1,2,3,4-et mert itt a börtönökben nem mindenki Tyson aki leül ennyi évet :) Átlagban 2 év thai boksz vagy k1 tapasztalattal már jó eséllyel győzöl az utcán, nyilván ennyi erővel mondhatom azt hogy nem 2 éve nyomja hanem 7-8, szóval ugyan ott lennénk, a te akaraterőd szab határt mennyire leszel képzett, de átlag helyzetbe simán megvagy 1-2 év ilyen múlttal is. Az hogy a réten 16-17 évesekkel találkoztak haveromék, lehettek volna 21 ek is mert fizikai szinten nem sok különbség lenne, hiszen egy 17 éves is lehet izmosabb egy 21 évesnél, viszont ha a 6 támadóból mind a 6 küzdősportol 1-2 éve szintén ,lehet nem verték volna el őket, de ez már megint radikális példa rá. A szituáció sok mindenről dönt, de maradjunk szerintem annyiban hogy van értelme tanulni, és 2-3 embert lenyomsz utcán, ha nem mácsétével jönnek meg késsel és persze ha nem a vitathatatlanból szabadult börtön csávók, amire valljuk be 10% alatti az esélye ;)
ÉS még egy példa zárásképp, most volt pár hónapja hogy buszon 2 támadóból az egyik bevert egy srácnak akinek szilánkosra tört az arca, és egy szinész 8 év Kick bokszal úgy megverte hogy leesett a buszról a támadó és elfutott, aki a kép alapján minimum 100kg volt... való életi példa. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!