20 nap alatt meg tudok tanulni kézen állni?!
Érdekelne, hogyan.
Szerintem a fekvőtámaszhoz egyébként nincs sok köze.. 90 kilóval szériázok mellkasra (a magam 75 kg testsúlyával), és baromira nem birom megtartani magam kézenállva :\
Meglehet...
Csak erősíteni kell a karizmot...
Én elsőre 2 kg-os súlyzót emelgettem és ebből megcsináltam 200db-ot..
Aztán jött a 20kg-os ebből "csak" 20db-ot bírtam, de utána már próbálkoztam és sikerült...
Csak én 2 nap alatt csináltam meg...
Meg lehet, minden nap gyakorolni kell valakivel, vagy fal mellett. Van aki néhány lendités után megtartja magát, mert olyan tehetséges, mások egy élet alatt sem birják megtanulni, mert nem éreznek rá.
Esetleg érettségizel? Milrt olyan sürgős?
ez inkább egynesúlyérzék, mint karizom kérdése. Persze kell az is hozzá, de ha nem vagy túlsúlyos, a karodnak el kell bírnia.
Én nem bírok felemelni egy 20kg-s súlyzót, de simán kezenjárok, emellett versenyszerűen akrobatikázom, táncolok.
Annyit még csendben hozzáteszek, hogy óvatosan csináld, ne eröltesd meg nagyon a csuklódat, mert kegyetlenül tud fájni, ha nincsen megfelelően bemelegítve, az egész hetedet meglövi.
Nekem, még az akrobatika elején a hátra bógni nem jött össze soha, akkor gyakoroltam éjt nappallá téve, hát, a csuklóm nem kicsit megbánta xDD de én nem állhattam ki, hogy bocsi edző bá, fáj a kezem
Szóval, csak óvatosan, és kitartóan :)
Köszönöm a válaszokat,igen most érettségizem:D
Igazából tengerpartra megyünk nyáron és ott láttam tavaly fiatalokat szép képeket csinálni kézenállva,ez most jutott eszembe és megakarom addig tanulni:D
Nem vagyok túlsúlyos és fal mellett már megy...csak valahogy nélküle 2-3mpvel tovább nem bírom.
Szerintem sem a karizoma döntő hanem az egyensúly érzék
az sokkal fontosabb meg szerintem kérj meg valkit a segít h megfogja alábad amikor jó helyen vagy és következőre már te is tudni fogod hogy mindek hol kell lennie de egyébként elég egyszerű csak sok gyakorlás hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!