Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudok neki állni tanulni!...

Nem tudok neki állni tanulni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 5. 16:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én sem tudok :(
2010. okt. 5. 16:36
 2/13 anonim válasza:
Hallgass valami olyan zenét ami, úgymond feldob téged, aztán újra próbálj meg!
2010. okt. 5. 16:41
 3/13 A kérdező kommentje:
de nem megy mindig 10-kor kapok észbe :S
2010. okt. 5. 17:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Amikor még diák voltam,mindig bekapcsoltam a kedvenc zenémet és arra táncoltam otthon a szobámban:)

Utána több kedvem volt tanulni.

Vagy,menj,sétálj egyet a friss levegőn.

Kicsit szellőztesd ki a fejed,meglátod,hatni fog:)

Holnap dolgozat lesz?:)

2010. okt. 5. 17:32
 5/13 A kérdező kommentje:
igen :/
2010. okt. 5. 18:29
 6/13 anonim ***** válasza:
ne csinálj semmit és év végén majd jól megbuksz...
2010. okt. 5. 20:15
 7/13 A kérdező kommentje:
xDD gondoltam már rá :$
2010. okt. 6. 16:20
 8/13 anonim válasza:
Vegyél erőt magadon! Más nem tud rajta segíteni.
2010. okt. 12. 07:33
 9/13 anonim válasza:
Segít a tanulásban ha előtte kicsit mozogsz, bemelegítés jellegű torna. Utána az agykontrolltanfolyamon tanultam, hogy hasznos ha megdörzsölöd a füleidet, majd a jobb könyököddel megérinted a bal térded, és fordítva ez segíti összekapcsolni a két agyféltekét, nem vicc. Én mindig úgy tanultam, hogy kivázlatoltam az anyagot, vagy legalább aláhúzogattam. Történelemből volt hogy képregényt rajzoltunk a tesómmal, vicces és jól megjegyzed a történetet. Hogy leellenőrizd tudod-e a végén érdemes hangosan visszamondani, mert olyankor derül ki, hogy mit nem jegyeztél meg jól.
2010. okt. 12. 08:48
 10/13 anonim válasza:
Kedves öcsém/húgom, rajtad nem lehet segíteni. Te kell segíts magadon, mert más nem tud. Szorítsd össze a fogad, és ülj le tanulni. Most ez a munkád! Ha most nem ülsz le tanulni, majd nem mész el dolgozni, mert ugyebár annak is el érkezik az ideje. Nem tetted a dolgod, mint tanuló, miért is tennéd a dogod, mint munkás? Megoldás azért van. Az alkohol. A időrendi sorrend ez: nem tanulok, nem dolgozok, szeszelek, mindenki megutál, megdöglök egyedül, valahol az utcán. Az emberek azt mondják: nem kár érte. Az egész onnan indult, hogy nem tettem a napi teendőmet.
2010. okt. 12. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!