Egyesek miért zsákolnak tudatlanul?
egyszerű.
ha szembesíteni akarod csináld ezt-
figyi halottam,hogy tök jól tudsz bunyózni.
mutatnál nekem is pár dolgot,mert semmit nem tudok.
belemegy.
aztán amikor rajtatok a kesztyű,meg zsákoltatok kicsit akkor felajánlod,hogy-összeütünk kicsit?-
innen meg már nincs visszaút,aztán szétba-szod.
ne egyértelmű kihívás legyen mert abba az ilyenek nem mennek bele,hanem szépen előadod a sutát,hagyod okoskodni,had élje bele magát hogy ő az edző.
aztán amikor már nyeregben van és már nincsen hova menni,akkor szembesíted.
Korbács ezt egyszer megcsináltam.
Tipikus kondis, fehérjés gyerek aki zsákolgat és már boxolónak hívatja magát.
Direkt nyaltam neki, hogy "jajj te 20 kg-al nagyobb vagy, meg bunyózni is tudsz, én bezzeg meg semmit nem tudok, csont és bőr vagyok, kondim sincs."
Ő meg már égett a vágytól hogy mindjárt elverhet, persze mondogatta hogy vigyázni fog rám, de a haverok már készítették a telót videózni, hogy majd később menőzzön.
Na aztán elkezdtük.
Na itt kiadtam az 5 év boksz tudást, még ütni sem bírt, csak menekült, bár ha ütött volna is kivédtem volna lazán. 1 perc után már "jajj hagyjuk stb"
Orra-szája vérzett.
Kesztyű nélkül már k.o. lett volna.
Ennyit ér az otthoni zsákolgatás meg a kondi.
Ja, hát vannak ilyenek is, én is csak mosolygok rajtuk.
Vannak olyanok is, akik egyszerű kardio edzés miatt püfölik. Sőt, van kimondottan ilyen, főleg hölgyeknek, zsákoló edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!