Ez milyen eredménynek számít?
Figyelt kérdés
Ez egy magas intenzitású kardió gyakorlat,amit főleg a gyorsaságom fejlesztésére csinálok.Megfogok egy seprünyelet mellmagasságban.Elkezdek vele ugrálni,hogy terpesz zár,miközben kitolom a seprűnyelet magam elé és visszahúzom a mellemhez.Ez 1 ismétlés.50 ismétlést csinálok időre.Első alkalommal 38 mp körül mértem.Most pedig sikerült 23.40 mp alatt teljesítenem.Ez az eddigi legjobb eredmémyem.Ez jónak számít?2017. júl. 27. 21:42
1/2 anonim válasza:
A serpenyő mivel nincs a súlyzó kategóriában nem mérvadó. Legalább vegyél egy 1,5 literes palackot teli vízzel az már érdekes lesz. De ha ezt legalább egy 12-es de inkább 20-s ketlebellel csinálod, akkor lesz igazán érdekes. Egyébként én inkább a fejfelé tolásokat nyomnám, sokkal terhelöbbek.
Mihez kell a gyorsaság?
2/2 A kérdező kommentje:
Itt nem a terhelés a lényeg.Hanem,hogy minél gyorsabb legyek.Járok kondiba,ott van terhelés.De ez állóképesség és főleg gyyorsaság.Amúgy azóta megdöbtöttem ezt az időt 21.73 mp-re.Bokszhoz vagy más küzdősportokhoz főleg.Csak mifelénk nincs kúzdősport,szóval nincs lehetőségem járni
2017. aug. 3. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!