Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Plankolásból mi számít már jó...

Plankolásból mi számít már jó eredménynek?

Figyelt kérdés
Normál plankra gondolok, semmi lábemelgetés, semmi egyoldalra fordulás... Most óránként két percet csinálok.
2017. febr. 6. 10:54
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
A két perc már nagyon jó, de felesleges óránként csinálnod.
2017. febr. 6. 11:02
 2/9 anonim ***** válasza:
27%
5 perctől "valami", 2 perctől monjduk kezd jó lenni. Mit szeretnél elérni óránkénti plankolással?
2017. febr. 6. 11:22
 3/9 A kérdező kommentje:

Irodai "fitnesz". Ülök, görnyedek egész nap, ez meg általában belefér, ha szerencsém van, nem is nyitnak rám.

A hátam-hasam erősítése a cél.

2017. febr. 6. 11:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Szóval egy-egy alkalom túl sokáig sem tarthat, meg nem is izzadhatok bele.
2017. febr. 6. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2-3 perc azért már elég jónak számít egyhuzamban.

Nekem 2 perc 20 volt a legtöbb,azt hittem belehalok pedig én elég edzett vagyok.

2017. febr. 6. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
31%
Akkor a célnak tökéletes, a lepontozóknak meg üzenném, hogy a 5 min plank-re rahedli kezdő edzésterv van, sőt akár 30 napos is. Az érdekes emit egy kezdő 30 nap alatt el tud érni attól még, hogy ti sosem voltatok rá képesek...
2017. febr. 6. 13:26
 7/9 anonim ***** válasza:

levegő visszatartásos teljes feszítéssel 1 perc.

sima farizom feszítéssel 4 perc.

2017. febr. 6. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta egy edző ha már kibírok 1 percnél többet pakoljak súlyt magamra.
2017. febr. 7. 12:46
 9/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Fölösleges két percig plankelni, főleg óránként. Semmi értelme. A planknek a lényege, hogy az összes izmod befeszíted, elég irreális és baromi nehéz 2 percig folyamatosan minden izmot feszíteni. Én azt mondom, 1 perc plank bőven elég, utána meg lehet a nehezebb variánsokra rátérni. Plank extra súllyal, alkarról tenyérre, aztán vissza, egykezes, egylábas, ilyesmik.

Fölösleges két percig bohóckodni vele óránként, semmi értelme.

2017. febr. 7. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!