Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen tömegnövelöt érdemes...

Milyen tömegnövelöt érdemes szedni? (75kg vagyok és 192 cm)

Figyelt kérdés
ami árban is korekt és még egy kérdés...lehet magában is szedni mert én csak hizni szeretnék?
2010. máj. 15. 22:17
1 2
 11/16 clint ***** válasza:

Csak hízásra nem jó a tömegnövelő. Általában gyorsfelszívodásu cukrot és fehérjét tartalmaz.

Nem hízlal egyik sem, nem kristálycukor van benne. Egy tábla csoki kb 4-5ször hizlalobb mint a tömegnövelő.

a tömegnövelő csak gyúrosoknak jó. Ha hízni akarsz szedj b vitamint, azt vehetsz testépitő boltokból , mert az nagy dózisú. az étvágyat okoz és tudsz többet enni.

2010. máj. 17. 22:13
 12/16 clint ***** válasza:

hízni csak massziv kajától tudsz. a tömegnövelő edzés utáni turmix, tehát azért van, hogy edzés után a fáradt izmoknak adjon tápanyagok gyorsabban mint a szilárd kaja.

A tömegnövelő nem hizlaló csak cukor és egy kis fehérje.

A cukor nem kristálycukor ami benne van hanem általában valami gyorsfelszivodásu ezért nem hizlal, a fehérje meg talán még gátolja is kissé a hízást. Idiótaság magába inni ha csak hízni akarsz, igyál kakaósitalt az hizlalóbb.

Tészták, lisztes dolgok, sütemények, édességek ezeket egyed, és dagadsz majd.

2010. máj. 17. 22:26
 13/16 A kérdező kommentje:
nyilván!! de hizol is töle olvastam már egy jo pár forumot ahol pl..jumbotol valaki 03 kilot kozott(hiztak)
2010. máj. 21. 12:11
 14/16 anonim válasza:

Mindezt összefoglalnál nekem valaki, mert engem is nagyon érdekel ez a hízás, tömegnövelés téma de minél többet olvasok róla annál jobban összezavarodok. Ilyen felszívódó cukor meg amolyan, olyen fehérje ami talán fogyaszt felét sem értem. Valaki le tudná PONTOSAN írni mit mikor egyen az ember? Megköszönném és szerintem másoknak is hasznos lenne egy átlátható és EGYSZERŰ leírás! (Táplálékkiegészítős megoldások is érdekelnek)

Előre is köszönöm!

2010. máj. 27. 21:20
 15/16 clint ***** válasza:

05-17 22:26-os vagyok... Az igazság az, hogy amikor, én kezdtem edzeni kis 65 kilós gyerekként én több mint 6 kilót híztam, pedig nem volt pénzem tápkiegre... Rizset edtem szölőcukorral és tojással...Akik irják, hogy ennyit-annyit híznak az amiatt van mert az edzés hatására jobban felszívodnak a tápanyagok, ilyenkor pluszba rátesz az is, hogy általában 20 év alatti személyek és pluszba a hormonjuk is pörög... A jumboban cukor és zabpehely van egy kis fehérjével... Most komolyan, cukrot és zabpelyhet nem tudsz otthon is enni???

A megerőltető edzés után a tápanyagok jobban raktározodnak , felszivodnak emiatt hízol is tőle, legalábbis ha kezdő vagy, plusz pláne ha még tizenéves. AKI TÖMEGNÖVELŐT ESZIK ÚGY HOGY NEM EDZ, NEM CSINÁL MÁST CSAK PÉNZT DOB KI AZ ABLAKON, LUXUSCIKKET VÁSÁROL! Lehet hízol tőle, de nézz utána... Egy tábla csokiban több a hizlaló kalória, mint a jumbo egy adagjában. Ha hizni szeretnél, inkább csinálok neked egy hizókúra receptet, amivel, 4-5 kilót is feltudsz szedni. Ha edzel akkor vehetsz tömegnővelőt, bár én csak fehérjét eszem összekeverve szénhidráttal, ugyanaz csak olcsóbb. Amugy én 105 kiló vagyok, már lassan egy éve, tavalyi tömegelésem alatt két vödör volumass 35-öt ettem meg és egy nagy Jumbot és semmi nem jött fel rám... Nincs csoda kiegészitő, amitől mindenképp nőni lehet.

2010. máj. 27. 22:17
 16/16 anonim válasza:
szerintem egyél sokat de azért vigyáz hogy miket és csökkensd az edzések számát biztos magadra fogsz szedni egy pár kilot utána lesz mit ledolgoznod
2010. jún. 22. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!